Toiveita?

Olen pistänyt merkille blogeja selatessa ja lukiessa, että moni blogin pitäjä on kysynyt mistä lukijat mielellään lukisivat. Nyt otankin sitten mallia muista :)

Joten onko teillä jotakin toiveita kirjoistusten suhteen? Enemmän kuvia? Juttuja ruuasta, treenistä, harrastuksista/muustakin elämästä kuin elämäntapamuutoksesta? :) Blogi tulee varmaankin automaattisesti pikkuhiljaa muuttumaan laihdutus-/treeniblogista hieman enemmän myös muihin aiheisiin sitä mukaa kun paino alkaa olla lähempänä tavoitetta. Kaikkien tavoitteiden täyttymiseen tosin menee niin paljon aikaa, ettei tämä paino/treeni aihe tule kovin äkkiä muuttumaan :D

Aiheita saa vapaasti heittää toki aina kun siltä tuntuu :).

Kommentit

  1. Musta on kiva hankkia itelle lisää motivaatiota muiden tsemppihenkisistä teksteistä. Niitä on toki vaikea sillon tehdä kun projekti tökkii, mutta kyllä aina kun joku kirjottaa että syömiset tai liikunnat on menny hyvin, niin tulee itsellekin se fiilis että täytyy ottaa itseään niskasta kiinni.

    Tykkäsin siitä sun jumppapostauksesta, ja siitä että olit ottanu kuvia jumpasta :)
    Ja kuvat ylipäätään on musta kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä alkaa taas oma motivaatio olla kohdillaan, joten eiköhän niitä tsemppihenkisiäkin ala taas tulla ;) Ja tuon kuvien ottamisen treeneistä yritän ottaa tavaksi, ainakin kotitreeniä tehdessä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit