Pikaisesti kuulumisia

Kiirekiire ja kello on sen verran, että olisi pitänyt olla nukkumassa viimeistään jo tunti sitten joten nyt kuulumisia pikaisesti :)

Perjantaina heräsin niska ja selkä täysin jumissa. Aloitin aamun kotizumballa ja koko vartalon venyttelyllä. Ilta meni shoppaillessa, yritän muistaa kuvata ostoksiani vielä tällä viikolla.

Pakollinen pukkarikuva :)


ja pakkohan sitä oli vähän pelleilläkin :D


Lauantaina kroppa tuntui jopa pahemmalta kuin perjantaina, jos mahdollista. Hyvä kun sain päätä käännettyä. En silti halunnut jättää treeniä väliin, mutta ei tullut mieleenkään tehdä maksimi suoritusta suurilla painoilla. Ensimmäiseksi salille päästyäni menin hierovaan nojatuoliin ja laitoin hartiaohjelman pyörimään. Hieronnan jälkeen alkulämpö kävelyllä ja ylämäellä. Treenissä keskityin pitkälti jalkoihin, selkää tein vain vähän ja pienillä painoilla.
1. Reisikoukistus yhdellä jalalla 3x 12/25lb
2. Reisiojennus 12/40lb, 12/45, 12/45
3. Reisilähennys/-loitonnus molemmat  3x 12/55lb
4. Ylätalja 2x 12/60lb
5. Pohjeliike 3x 12/80lb
6. Jalkaprässi yhdellä jalalla 12/50lb, 12/60, 12/70
7. Keppijumppaa selälle ja hartioille

Treeniin meni 45 minuuttia ja sen päätteeksi kävin infrapunasaunassa 40min ja venyttelin niskaa siellä ollessa. Sen jälkeen niska, hartiat ja selkä tuntuivatkin jo paremmalta.

Viime viikon treenit:
Ma Kotitreeni: hauiksia, vatsoja, ojentajia ja takamusta 20min
Ti Kuntosali, rakentamisen toinen viikko 1h 15min
Ke Puistoon kävellen vaunut+työnnettävä kolmipyörä kokoonpanolla 35min ja Kahvakuula 45min
To Bestshape dvd 40min
Pe Zumba 20min + koko kehon venyttely 15min
La Salitreeni pääasiassa jalat 45min ja infrapunasauna 40min
Su Lepo
Yhteensä  4h 45min + 40min infris

Tänään sain nukkua pitkään ja heräämisen jälkeen hörppäsin kupin kahvia ja vetäsin lenkkarit jalkaan. "Aamulenkki"! No, ainakin lenkki ennen aamupalaa ;) Mies vietti tänään pekkaspäivää, jonka käytin heti hyödyksi :D Reipasta kävelyä, hölkkää ja muutama juoksuspurtti. Aikaa meni 40 minuuttia. Sykemittari oli ollut pitkän pätkän alkumatkasta pois päältä, joten kalorikulutukseen saa lisätä ainakin sata, mutta tässä mittarin tulokset reilu 2/3 osaa matkasta: kalorikulutus 335 ja rasvanpoltto 455. Kotona tein vielä vatsoja ja venyttelin.

Nyt on pää täynnä pikkulettejä ja toivottavasti yön aikana tukasta tulee kunnon kiharapehko huomista varten. Mutta siitä lisää myöhemmin ;)

Hyvää vappua kaikille!

Ps. Tervetuloa uusille lukijoille! :)


Kommentit

Suositut tekstit