Bestshape

Tein 40 minuutin treenin 5 kilon käsipainoilla.
Tänään kolahti postilaatikkoon bestshape työkirja ja jumppa dvd. Pakkohan sitä jumppaa oli heti kokeilla. Ohjelma kestää 40 minuuttia.  Ohjeet oli selkeät ja kiva oli tehdä kotijumppaa ohjaajan tahdissa, ei tarvitse itse miettiä edes toistojen määriä, kun tekee vaan niin kuin käsketään ;).

Neiti halusi myös kokeilla käsipainoja,
joten annoin hänelle kevyet zumba tikut :)
Kuopus nukkui päikkäreitään
kolmanteen sarjaan asti.

Kirjasta pidän myös. 

Kirja on mielestäni hyvän kokoinen,
itseasiassa luulin sitä pienemmäksi tilaushetkellä.




Kalenterisivuilla on hyvin tilaa omille kirjoituksille. 


Tänään luin kirjan läpi ja kirjoitin ensimmäisen viikon tavoitteeni ja suunnitelmani ylös ja huomenna teen tarvittavat mittaukset ja alan täyttää päiväkirjaa. Tilaa on tosiaan 12 viikolle. En edelleenkään aloita mitään dieettiä, jatkan tätä "elämäntaparemppaani". Vinkkejä ja lisämotivaatiota ei voi mielestäni olla koskaan liikaa ja siksi tämän kirjan hankinkin. Mulla on myös petrattavaa mitä tulee esimerkiksi ateriarytmiin ym ja päiväkirjan pitäminen auttaa paremmin hahmottamaan, että syön tarpeeksi/tarpeeksi usein.

Huomenna lähden yksinäni shoppailemaan! Nyt on se hetki kun saan itselleni vihdoin sopivan kokoiset rintsikat, kaikki kaapissa olevat ovat sattuneesta syystä liian isoja ;) Ihanaa viikonloppua kaikille! Ja tervetuloa uudet lukijat! Teitä on jo 15 ja facebookin sivullakin 11 tykkääjää :)

Kommentit

  1. Itsekin näin jossain netin syövereissä tämän kirjasen ja harkitsin myös sen ostamista :) Mutta jätin väliin koska mulla on ihan normi kalenteri ja treenikalenteri, ei ihan viitsinyt enää kolmatta hankkia :D Heiaheiakin päivittäminen on jäänyt ihan kokonaan, kun oon kirjoittanut kaiken juurikin siihen treenikalenterrin :)
    Mäkin kävin vähän shoppailessa ;) hupsista. Olisi löytynyt vaikka mitä, mut sain jotenkuten hillittyä ;) Ihanat viikonloput teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin löysin vaikka mitä kivaa (ja oikeasti jopa tarpeellista kun vaatekoko on jonninverran muuttunut..) :) Kiitos, viikonloppu meni mukavasti. Hauskaa vappua! ;)

      Poista
  2. Tota olen mittiny tätä jo pitkään että ostanko tuon kirjan vai onko se turha ostos? Koska tarviin juuri hyviä vinkkejä itselleni ja olen aika laiha ei missään lillu mikään läski,kun syön aika normaalisti silti huomaan kavereitten kanssa että olen se laihin vaikka syön suunilleen saman laila kun he,mutta sitten aloin huomata että ongelmani onkin se että olen muka ali ravittu. Okei joo taidan olla mut en voi sille mitään että olen muka aliravittu. Ja en enään jaksa syödä normaaleja lautaskokoja eli puolet salaattia,1/4 perunaa,pastaa tai riisiä ja 1/4 lihaa,kala tai kana en vaan jaksa noin isoja annoksia syödä. Ajattelin kuitenkin tehdä itselleni haalean sixpackin,no kyl urheilen ja avasin jo oman juoksu kauden toukokuun alussa mutta grilli kausi ei ole alkannu vielä että pääsisin grillailemaan vihanneksia ja kaikkee muuta hyvää. Toivottavasti tajuan ostaa itselleni tuon kirjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa jutella jonkun ravitsemuksesta ymmärtävän henkilön kanssa :) Kuntosaleilta yleensä löytyy myös personal trainereita joilta voi kysyä vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen liittyen. Ilman riittävää proteiinin saantia ei lihaksetkaan kasva. Tsemppiä sixpackin hankintaan!

      Poista
  3. Olen myös tilannut tuon kirjan ja jumpan, mutta kumpaakaan en ole ehtinyt vielä aloittaa. Kiitos postauksesta, tästä sain tsempin, että täytyy korkata molemmat tällä viikolla!! :)
    Olen ihan uusi bloggaaja, tervetuloa myös seuraamaan blogiani! :) (ehkäpä tänään saisin sitä taas päivitettyä! :) ) http://katriinanunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit