Ensimmäinen nollaviikko

Ensimmäistä kertaa paino ei liikahtanutkaan. Paino pysyi samana lähes joka aamu, yhtenä aamuna oli korkeampi ja toisena alempana, mutta muuten se pysyi sitkeästi 69,4 kilossa. Tokihan se harmittaa ettei yhtään pudonnut, mutta nyt on kyllä motivaatio korkealla.

Keskiviikkona kävin 45 minuutin bodyvivessa, jonka jälkeen jäin vielä 45 minuutin kahvakuulaan. Kalorikulutus bodyvivessa 304 ja rasvanpoltto 29. Kahvakuulassa en pidä sykemittaria, kun ranteet täytyy olla vapaana. Eilen kävin salilla tekemässä selkä-takareidet-vatsa treenin. Kalorikulutus 139 ja rasvanpoltto 4. Huomenna on vuorossa olkapäät-rinta-ojentajat. Tänään yritän ehtiä tekemään edes muutamia lihaskuntoliikkeitä kotosalla, kokonaiseen treeniohjelmaan ei ole aikaa.

Olen muistanut juoda vettä, pitänyt ateriavälit järkevinä ja herkut on ollu minimissä. Kaloreita tosin en ole enää muutamaan viikkoon laskenut. En yksinkertaisesti jaksa laittaa tällä hetkellä aikaa niiden näpyttämiseen koneella, kun ulkoa en mitään oikeen muista niin kaikki pitäisi netissä laskea. Todennäköisesti lasken niitä "viimeiset" 4-6 viikkoa. En jaksa kyllä uskoa, että tuo -20 kiloa tulee täyteen alunperin ajattelemassani määräajassa, mutta en toki ole silti luovuttamassa. Olen vain jo valmiiksi valmistautunut asiaan, etten sitten retkahda taas taaksepäin kun tulos ei olekaan se mitä piti. Olen ottanut sen asenteen, että on se lukema vaa'assa missä kohtaa tahansa kesäkuun alussa niin olen kuitenkin ylittänyt odotukseni mitä tulee kropan kuntoon, karistettuihin sentteihin ja vaatekokoon. Olo on hyvä ja reipas ja mieli virkeä, sehän se tärkein juttu on tulevaisuuden kannalta. Siinä on onnistumisia kerrakseen :). Ja projekti tietysti jatkuu!

Hauskaa, rentoa ja motivaatiorikasta viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Kyllä se paino siitä taas lähtee laskuun, kun sinnikkäästi jatkaa vaan kunnon ruoalla ja liikkumisella :) Oot hurjasti jo pudottanut painoa, kai se hetkellinen jumi jossain välissä tulee..? :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit