Superdieetin loppumitat ja -kuvat

Superdieetti lusittu! Aamupaino 67,9kg eli painoa lähti kuudessa viikossa 3,7 kiloa, keskimäärin noin 0,62kg viikossa. Olen tyytyväinen painonpudotukseen, koska tavoitteenani oli 3,5 kiloa :)

Mutta vielä tyytyväisempi olen mittoihin! Kropasta suli yhteensä 26 senttiä!

Mitat tänä aamuna, suluissa koko superdieetin aikana karisseet sentit:

Vasen reisi 58cm (-2cm)
oikea 57cm (-2cm)

Vasen hauis täysin rentona 28,5cm (-1cm)
oikea 28cm (-1,5cm)

Lantio/peppu 97,5cm (-3,5cm)
Vyötärö 75,5cm (-3,5cm)
Navanympärys 86,5cm (-5cm)

Rinnan alta 79,5cm (-2,5cm)
päältä 87,5cm (-3,5cm)

Vasen pohje 37,5cm (-0,5cm)
oikea 36cm (-1cm)

Olen aivan innoissani! Mutta kuvistahan sen aina paremmin näkee kuin numeroista. Valaistus ei ole täysin sama, mutta itse näen siitäkin huolimatta kuvissa kehitystä. Vasemmalla 5.9 ja oikealla 13.10 otetut kuvat.


Pallo ainakin on pienentyny :D








Tutkiskelin kuvia ja totesin, että reidet, takamus ja jenkkakahvat ainakin ovat pienentyneet. Näistä kuvista sain kyllä lisämotivaatiota jatkaa täysillä väliviikon jälkeen. Jos kuudessa viikossa saa näin ison muutoksen aikaiseksi (ei ehkä iso muutos kaikille, mutta itselleni on) niin mitä saakaan aikaiseksi 12 viikossa.

Dieetin aikana saavutin paljon muutakin kuin ulkoista muutosta. Nälän ja janon tunne palautui kunnolla, enää ei ole mielitekoa toisensa perään vaan oikeasti tunnistan eron nälän, janon ja mielitekojen välillä. Tajusin myös, että monta kertaa vaikka ajattelin haluavani jotakin se johtui enemmänkin tottumuksesta eikä niinkään mielihalusta. Todistin myös itselleni että pystyn oikeasti kieltäytymään asioista, vaikka olen aina päässäni vakuutellut etten pysty olemaan ilman herkkuja joten miksi edes yrittää. Treeneissä puolestaan tajusin, että vaikka olenkin treenannut tavoitteellisesti niin voin vaatia itseltäni vieläkin enemmän. Jos haluaa nopeita tuloksia on myös tehtävä enemmän töitä. Omalta mukavuusalueeltaan on tosiaankin poistuttava.

Ja tässä vielä kuudennen viikon treeni- ja liikuntakalenteri:

  • Maanantaina päivällä kotitreeni alakropalle ja heti perään 45 minuuttia kuntopyörällä, vastus 5,  16,48km. 
  • Tiistaina EFBW2 treeni kuntosalilla (koko vartalon treeni)
  • Keskiviikkona Tapout XT cardio-treeni, kesto noin 45 min.
  • Torstaina ohjattu kahvakuula, kesto 45min.
  • Perjantaina kävellen tuplien kanssa liikennepuistoon. Reipasta kävelyä yhteensä noin tunti.
  • Lauantaina EFBW1 treeni (tehotreeni takareisille, pakaroille ja vatsalle), kesto 1,5h + infrapunasauna 20min.
  • Sunnuntaina lepo.
Ohjeiden mukaan dieettien välinen viikko tulisi vetää tiukalla ruokavaliolla + yksi tankkauspäivä. Salilta olisi hyvä pysyä poissa ja tehdä viikon aikana vain rauhallista aerobista. Olen kuitenkin päättänyt ottaa hieman sallivamman linjan. Ei övereitä, mutta esim kinkkukiusaus ja subwayn 15cm leipä sekä suklaa ovat väliviikon ruokalistalla ;)  Keskiviikko, torstai ja perjantai olisi tarkoitus olla mahdollisimman tiukalla linjalla. Voi olla etten kaikkea viitsi kurkuista lähtien punnita, mutta mennä ohjeiden ruoka-aineiden mukaan kuitenkin. Lauantaina pidän tankkauspäivän, mutta tällä kertaa teen sen ihan omien mielitekojen mukaan. Miehen kanssa mennään ainakin ulos syömään. Sunnuntaina palaan takaisin ruotuun ja maanantaina alkaakin sitten kuuden viikon superdieetti extra. Samalla alkaa myös lyhyt työjakso, joka tuo omat haasteensa ruokavalion noudattamiseen ja treenimäärien saavuttamiseen. Uskon silti, että niistäkin haasteista selviää kunhan niin vain päättää.

 Hassua kyllä, mutta mielestäni ruodussa on helpompi pysyä kun etukäteen suunnittelee minä päivinä antaa itsensä repsahtaa :D Kuulostaa hullulta, mutta auttaa ainakin minua. Dieetin loppupäivät olivat taistelun takana, mutta koska olin päättänyt että sunnuntaina en punnitse mitään ja syön herkkuja niin en edes meinannut retkahtaa. Eilen anopin luona käydessä en syönyt tuoretta pullaa (ja anoppi tosiaan leipoo aivan mielettömän hyvä pullaa!) vaan pyysin sitä mukaani ja nautin tänään yhden aamukahvini kanssa :) Tänään ruokalistallani olivat myös karkit, suklaa ja leipä, mutta tämän päivän "synneistä" lisää huomenna kuvien kera.

Saa nähdä miten nämä sallivammat päivät vaikuttavat dieettiin palaamisen vaikeuteen tai helppouteen ja kasvaako mielihalujen määrä vai hillitseekö herkkujen saaminen niitä. Lupaan pitää teidät ajantasalla :) 

Kommentit

  1. Wau, ihan huikea muutos kuudessa viikossa!! Varsinkin tuosta viimeisestä kuvasta näkee, kuinka paljon oot tiivistynyt! Tosi huippua, ei sanat riitä :D

    Väliviikko menee varmasti hyvin, suunnittelu tosiaan auttaa :) Tsempit myös extralle, vaikka tiedän, että vedät homman kotiin hienosti! :) Nyt aloin itsekin miettimään pitäisikö osallistua tammikuun bikini challengeen.. :D Niin hienon muutoksen oot saanu aikaiseksi..Mää kans! ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi upeeta!! Etenkin yläkroppa on kokoenyt huikean muutoksen pienessä ajassa. Toki on vyötärö kaventunut, mutta käsivarret iski mulle ensin silmään :) Hieno saavutus!!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille! Ihanaa kuulla, että joku muukin näkee muutoksen, etten oo "luulotautinen" :D Ja Ramonalle tsemppiä BC:hen jos siihen päätät lähteä! Ja todella hienon muutoksen olet sinäkin jo saanut aikaiseksi! :)

    VastaaPoista
  4. Hieno suoritus! Onneksi olkoon. Kyllä todellakin kuvista näkee, että muutosta on tullut. Tsemppiä väliviikolle ja alkavaan extraan!

    VastaaPoista
  5. Kyllä antaa itsellekin motivaatiota kun huomaa että tuloksia voi syntyä noin pienessä ajassa! Vautsi!

    VastaaPoista
  6. Löysin blogiisi tänään ensimmäistä kertaa ja vautsi, mahtava muutos ja missä ajassa! :)

    VastaaPoista
  7. Hieno muutos!

    - Hanna
    hansuhoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille!! :) Ja tervetuloa uusille lukijoille! :)

    VastaaPoista
  9. Wau! Oot tehny upeen työn! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit