Välimitat ja tehokas kotitreeni

Kotitreenin tehokkuudesta varmaan kertoo aika paljon se, että tyttäreni kysyi "Miksi sua äiti itkettää?", kun tein toisen kierroksen askelkyykkyjä pumppauksella. Ja niitä tosiaan tehdään 20 per jalka. Ähisin, puhisin (taisin kiroillakin) ja tosiaan itku ei ollut kaukana. Ja koko treenin jälkeen jouduin pyyhkimään LATTIAN hikipisaroista. Jestas mikä tappotreeni! Se joka väittää, ettei kotona voi treenata tehokkaasti ei ole kokeillut fitfarmin ohjeita :D Huh! Vuorossa oli tosiaan alakropan treeni joka koostui kyykyistä, kyykyistä ja vielä kerran kyykyistä. Liikkeitä yhteensä kymmenen ja ne tehtiin kahteen kertaan. Kaikki yhteen putkeen jättiläissarjana. Ei puuttunut tehoja ei.

Aamupäivällä käytiin kävellen, yllätys yllätys, tuplien kanssa kaupungissa asioilla ja takaisinpäin tullessa pysähdyttiin liikennepuistoon leikkimään. Tehokasta kävelyä 35+25min.

Aamulla otin uudet mitat. Neljä senttiä on sulatettu! Molemmista jaloista, takamuksesta ja navanympäryksestä lähti jokaisesta sentti. Tarkemmat mitat voi käydä lukemassa "Superdieetti"-välilehdeltä. Paino edelleen sama 70,8kg.

Illalla käytiin mammuttimarkkinoilla. Olen keväästä asti haaveillut Tapout XT- treenivideoista, mutta en ole raaskinut niitä niiden hinnan takia ostaa. No, nyt ne oli mammuttitarjouksessa kuuteen kymppiin, joten pakkohan se oli ne ostaa :). Välillä olisi kiva käydä useammin kuntosalin ryhmäliikuntatunneilla, mutta salitreenaamiselta ei oikein aina jää aikaa. Nyt voin halutessani hoitaa lihaskuntotreenit kunnolla kotona ja vastaavasti tehdä aerobiset salilla. Tapoutista voi lukea lisää täältä. Itselleni toimii lisämotivaationa jos saan katsoa mallista kun joku muu tekee. Tokihan treenit onnistuu yksinäänkin (ja tehokkaasti onnistuukin kuten tuli tänään todettua), mutta jotenkin se aika kuluu nopeammin kun on tavallaan oma ohjaaja kotona :)


Meillä on miehen kanssa suunnitelmissa lähteä viikonloppuna viihteelle. Dieettiä en todellakaan aio kosauttaa vaan minä toimin kuskina. Jos baarista ei saa light limsaa niin olen sitten vesilinjalla. Vedän ykköset niskaan, laulan karaokea, nautin isäni keikasta ja TANSSIN! :) Ja nautin krapulattomasta sunnuntaista bileillan jälkeen ;) 

Heh ;)

Ps. Tervetuloa uudelle lukijalle! :)

Kommentit

  1. Tätä sun projektia on kyllä kiva seurata :) itse tilasin Ripped in 30:n dvd:n, joka on tän kuuluisan Jillianin tekosia. 30 päivää reeniä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onpa kiva kuulla! :) Tsemppiä treeneihin Jillianin kanssa ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit