Toinen viikko superia takana

Aamulla sain nukkua pitkään ja aamupalaksi surautin smoothien.


Maitorahkaa, mustikoita, vehnäleseitä ja mehukeittoa.
Ja pikkasen kaloritonta steviaa.

Tadaa!

Viikon treenikalenteri:

  • Maanantaina tuplien (tuplarattaiden) kanssa kaupunkireissu 2h ja kotitreeni yläkropalle.
  • Tiistaina tuplien kanssa kaupunkiin, tehokasta kävelyä yhteensä noin 45min. Illalla kuntosalilla EFBW2 treeni (treeni koko vartalolle).
  • Keskiviikkona aamuaero kuntopyörällä ennen aamupalaa. Vastus 5, tasainen vauhti 45min ja 16,46km.
  • Torstaina tuplien kanssa kaupunkiin. Koko reissu noin 1,5h, tehokasta kävelyä 20+35min. Illalla kahvakuula-tunti.
  • Perjantaina aamuaero kuntopyörällä ennen aamupalaa. Vastus 5, tasainen vauhti 45min ja 16,07km.
  • Lauantaina aamuaero kuntopyörällä ennen aamupalaa. Vastus 5, tasainen vauhti 45min ja 15,19km. Päivällä kuntosalilla EFBW1 treeni (tehotreeni pakarat, vatsa, takareidet). Treenin jälkeen 25 minuuttia infrapunasaunassa. 
  • Sunnuntaina täyslepopäivä.

Epäilyttävästi lyhentynyt nuo poljetut kilometrit, täytyykin kiristää hieman tahtia :). Aerobinen treeni tuli tehtyä neljästi kuten lihaskuntotreenitkin ja siihen päälle extra kävelylenkit. Aamupaino oli 70,8kg ja sitä se on ollut jo monta päivää. Huomenna "virallinen punnitus" ja otan uudet mitat. Alunperin meinasin ottaa ne vasta viikon päästä, mutta en sittenkään malta odottaa niin kauaa. Paino on noussut puoli kiloa eli tähän mennessä kokonaispudotus 0,8kg. Lisäsin muuten yhden sivun yläpalkkiin. "Superdieetti"- sivulla on merkattuna mitat ja aamupainot.

Päivällä katsottiin esikoisen kanssa smurffit elokuvaa kuopuksen nukkuessa. Alan jo pikkuhiljaa tottua siihen, että muut mässyttää leffaherkkuja, kun itse istun vesilasin kanssa, mutta eihän se nyt mitenkään erityisen kivaa ole. Tähän asti on painonpudotus onnistunut vaikka on herkutellutkin, mutta koska tähän leikkiin olen ryhtynyt niin se on sitten kestettävä. Kuusi viikkoa on loppujen lopuksi varsin lyhyt aika. Ja välipala-ajan proteiinipatukka ja pähkinät on jo muodostunut jonkinsortin herkuksi :).

Olen nyt kaksi viikkoa syönyt riisiä ja tummaa pätkäspagettia, joten totesin perunan olevan välillä ihan paikallaan. (ja se tosiaan on sallittu tässä dieetissä, en siis soveltanut)

Onneksi rypsiöljy kuuluu ruokavalioon, sen avulla perunoistakin
tuli tosi hyvänmakuisia vaikka kastiketta ei saakaan :)

Toivottavasti tuo tuleva tankkauspäivä buustaa aineenvaihduntaa ja tulevien viikkojen myötä kun treenit kovenee (toistojen määrää lisättiin seuraavalle parille viikolle) ja ruokamäärätkin jossain kohtaa tippuu niin alkaisi se painokin sieltä pudota. 

Nyt on 1/3 dieettiä takana ja motivaatiota löytyy edelleen. Fiiliskin on ihan hyvä, vaikka alkuinnostus alkaakin haihtua. Jotenkin tuo painon jumitus tuntuu kaihertavan vaikka tiedänkin, että neljässä viikossa ehtii tapahtua paljonkin. No, syön ruokani kiltisti ja ajallaan sekä teen treeneissä parhaani. Sen parempaan ei pysty :) 

Katsotaan mitä tuleva viikko tuo tullessaan (sen jäätelön ja leivän lisäksi ;) ).


Kommentit

  1. Nyt vaan pysyt tiukkana! Ensi viikko on varmasti paljon helpompi ja tankkaus auttaa taas eteenpäin! Mun herkku'lakko' on myös vähän karahtanut jälkkäreihin, mutta taas ois uusi viikko edessä ja vedän sen kunnialla itsekin! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä herkkulakkoon! Juu ei parane tässä dieetissä alkaa lipsumaan, ei niitä tuloksia sitten ainakaan tule :) Uudet mitat otettu, kropasta lähtenyt neljä senttiä, sekin taas motivoi eteenpäin vaikka painoa tulikin takasinpäin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit