Shoppailua ja uutta treeniohjelmaa

Töissä oli kiirusta koko viikon ja kahdeksan tuntia päivän aikana sai juosta tukka putkella.

 Keskiviikkona käytiin ystäväni kanssa kahvakuulatunnilla. Makella oli tuurari, mutta treeni oli kyllä erittäin tehokas. Ystävänikin innostui kuulatunnista (oli ensimmäistä kertaa) ja ensi torstaina mennään taas yhdessä. Syksyn uusi aikataulu siirtää tunnin torstaille ja se lyhenee tunnista 45 minuuttiin. Mutta ohjelmaan tulee mahtavia uutuustunteja! Sh'bamia, BodyAttackia, Women's Fitiä ja Showtanssia on kaikkia ehdottomasti mentävä kokeilemaan! Kuntosali-circuittia oli jo keväälläkin, mutta itse en ehtinyt sitä kokeilemaan, joten sitäkin täytyy mennä testaamaan. 

Perjantaina olin työpäivän jälkeen niin kuitti, että päätin hakea päivän ruuan kodin lähellä sijaitsevasta pitseriasta. Illalla poljinkin sitte kuntopyörää parikymmentä kilsaa "korvaukseksi".

Lauantaina suuntasin salille testaamaan uuden treeniohjelman ensimmäistä treenipäivää. Ohjelma on jaoteltu neljään päivään. En ehdi tekemään neljää kuntosalitreeniä viikossa, koska haluan mennä kahvakuulaan joka viikko ja sen lisäksi haluan käydä ryhmäliikuntatunneilla, joten teen sitten salitreeniohjelman päiviä vuoronperään aina kun salitreeniä teen. (olipas taas selkeesti selitetty...)
Lauantaina oli siis vuorossa rinta-ojentajat treeni.

Alkulämmittelyksi juoksumatto/ylämäki 1km 10 min.

Tehopunnerrus 2 sarjaa/ 8 toistoa, lepo sarjojen välillä 30sek.
Penkkipunnerrus 8 toistoa/ 15kg, 8/20kg, lepo sarjojen välillä 1-2min.

Vinopenkkipunnerrus käsipainoilla 8/9kg, 8/9kg, 8/9kg
supersarja
Vipunostot rinnalle vinopenkissä 20/6kg, 20/6, 20/6, lepo supersarjojen välissä 1min.

Kapea penkkipunnerrus ja heitto smith-laitteessa 8/tanko, 8/tanko, lepo sarjojen välillä 30sek.

Ranskalainen punnerrus 20/12kg, 20/10, 20/10
supersarja
Ojentajapunnerrus taljassa (tein köydellä) 20/30lb, 20/30, 20/30, lepo supersarjojen välillä 30sek.

Treeniin meni 45 minuuttia, jonka jälkeen infrapunasaunaa 30 minuuttia.
Treeniohjelman eka päivä oli varsin tehokas, treeni tuntuu mukavana poltteena vieläkin lihaksissa.

Salin jälkeen oli vuorossa hieman shoppailua.

Että voi ihminen tulla onnelliseksi pelkästä tekstistä:
"Skinny fit, low waist, skinny leg" :)
Ja onhan sekin tietty mukavaa kun löytää farkut alennuksesta :)

Tarjouskynsilakkoja ja body mistiä

Bilerajauksia

Astetta isompi kaulakoru.

Illalla poljin kotona vielä viis kilsaa kuntopyörällä. 

Paino tänä aamuna 71,6kg. "Määräaikaani" on noin 20 viikkoa ja pudotettavia kiloja vielä 6,6. Laskin että viikkopudotuksen on oltava keskimäärin 0,33kg. Realistinen tavoite siis. Toki joulu tuossa välissä saattaa hieman sotkea kuvioita. Viime jouluna tuli 2,5kg. Tosin mässäily ei rajoittunut pelkkään jouluun vaan taisi kestää uuteenvuoteen asti.... Tänä jouluna on oltava fiksummin liikenteessä, toisinsanoen mässätä vain kolme päivää ja sitten palata ruotuun ;) 

Aloitin tänään ruokapäiväkirjan uudestaan, minkä avulla seuraan ateriavälejä, ruokailujen määrää sekä tietysti kaloreita ja juodun veden määrää. 

Mitäs teidän syksyn suunnitelmiin kuuluu? :)

Kommentit

  1. Showtanssi kuulostaa ainakin ihan sulta! ;-) Itsellä starttasi kans herkuton syyskuu. Sanotaanko että kesän jäljiltä touhu lähtenyt lapasesta niin että päivittäin syö jotain herkkua. Kauhea turvotus ja ällö olo koko ajan ni päätin että nyt otetaan kunnolla etäisyyttä ja syödään kunnollista ruokaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa niin tutulta tuo lapasesta lähtö! Einestä, noutoruokaa ja herkkuja. Jäi tosiaan päälle muuton jäljiltä, kun ei "ollu aikaa" tehdä kunnon ruokaa... puuh. No nyt on kunnon niskalenkki superdieetin avulla ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit