Eka superviikko ja kesän kuvia

No niin, se olis sitte eka superdieettiviikko takana. Maanantai ja tiistai meni osaltani hieman soveltaen (ei kuitenkaan herkkuja!), koska päätin liittyä mukaan vasta maanantai aamupäivällä ja kauppaan kerkesin vasta tiistai-iltana. Treenit ja aerobiset tein kaikki.

Tässä viikon treenikalenteri + "ylimääräiset liikunnat":


  • Maanantaina aamupäivällä tuplarattaiden kanssa kaupungille. Reipasta kävelyä yhteensä noin tunti koko reissun aikana. Illalla salilla EFBW2 treeni, jonka jälkeen vielä Sh'Bam ryhmäliikuntatunti (kesto 45 min).
  • Tiistaina aamuaerobinen ennen aamupalaa kuntopyörällä. Tasainen vauhti, vastus 5, 45 minuuttia ja 17,33 km.
  • Keskiviikkona kotitreeni1 ja illalla vielä kävellen perheen kanssa lähellä asuvan sukulaisen luokse.
  • Torstaina aerobinen 2h tuplarattaiden kanssa kauppareissulla. Illalla ohjattu kahvakuula-tunti (45min).
  • Perjantaina aamuaerobinen ennen aamupalaa kuntopyörällä. Tasainen vauhti. vastus 5, 45 min ja 16,32km.
  • Lauantaina salilla EFBW1 treeni. 
  • Sunnuntaina täyslepopäivä.

Alkuviikolla annokset tuntuivat jättimäisiltä ja ruokaa joutui syömään väkisin. Loppuviikosta alkoi jo näläntunne käynnistyä eikä ruokamääräkään tuntunut mahdottomalta. Fiilis on edelleen dieetin suhteen hyvä ja motivaatio korkealla. 

"Huijauspäivää" varten (en tiedä vielä koska sellainen tulee, mutta sellaisesta olen fitfarmin foorumilla kuullut) olen tehnyt päässäni jo listaa  mitä haluaisin syödä :D. Listalla ovat ehdottomasti maito ja leipä! Myös irtokarkit ja anopin leipoma pulla ovat tällä viikolla kaihertaneet mieltä (lauantaina katsoin vierestä kun muut söivät tuoretta pullaa anopin kahvipöydässä...). Pullia löytyy onneksi pakkasesta ;). 

Tein myös hieman havaintoja omasta syömiskäyttäytymisestäni, koska jouduin niin tarkkaan vahtimaan etten syö mitään ylimääräistä. Monta kertaa viikon aikana tajusin ajattelevani "nappaisin tuosta jos voisin". Eli ruokailujen välissä (tai niiden sijasta) napsisin siis milloin karkkia, milloin ylimääräisen leivän jne. Naposteluun tulee siis kiinnittää huomiota dieetin jälkeenkin. Jatko-ohjeita saamme fitfarmilta dieetin lopulla. Tarkoitushan ei ole tätä syömistapaa jatkaa loputtomiin. Tosin ateriavälit, vitamiinit ja veden juonnin (3-4 litraa päivässä) pyrin säilyttämään myöhemminkin. Ja kasviksia olen aiemmin syönyt ihan liian vähän. Ja herkkujen määrää alan rajoittaa!

Kävin joka aamu vaa'alla ja kyllähän se joinain aamuina ensin kohoili, mutta koko viikon saldoksi tuli -1,3 kiloa. Tästä on hyvä jatkaa! Mitat otan vasta puolessa välissä, niitä en aio joka viikko ottaa.

Loppuun vielä muutama kuva kesältä. Mukavaa ensi viikkoa kaikille!

Turun linnassa.
Pikku-Ritarin äitikin halusi kokeilla ;)

Serkun häihin lähdössä. Häät olivat rennot ja kutsukortissakin
mainittiin, että hääparikin aikoo olla rennosti, sekä jollakin on jopa pussihousut
jalassaan. Vanhaan teemaan sopivasti pukeuduin 20-luvun tyylisesti
charleston pantaa myöden :)

Minä ja rakas mieheni vieraskirjaan kuvattuna.
Itselläni oli asuun sopivasti myös savukeholkki
mukanani. Ei suinkaan taikurin keppi, kuten eräs
pikkupoika luuli :D


Kommentit

  1. Tuohan on aivan loistava startti: -1,3 kg. Onnea! :) Keep up the good work, girl!

    VastaaPoista
  2. Yhdyn edelliseen kommenttiin! :) Hyvä Asta! <3 Ja viikkokatsaus liikuntojen osalta näyttää aika täydeltä, samalla tavalla tämä viikko! :))

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! Koitetaan pitää draivi päällä ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit