Paunoja ja tuleva tankkauspäivä

Ihan alkuun nyt sitte "pieni" oikaisu... Kuntosali jossa käyn: laitteissa on paunat eikä kilot :D Nyt on kaikkiin blogiteksteihini korjattu oikeat painoyksiköt. Ei niitä korjattavia nyt niin kauheasti ollut, koska käytän paljon vapaita painoja. Eli kaikki liikkeet missä olen käyttänyt käsipainoja, kahvakuulaa, tankoa+painoja tai smith-laitetta niin ovat olleet oikein merkattuina eli kiloina. Pelkästään laitteissa (esim. jalkaprässi, ylätalja jne) ovat paunoina. 1 pauna on siis noin 450 grammaa. En ala niitä paunoja kiloiksi muuttelemaan, mutta lisäsin lb-merkinnän kaikkien niiden liikkeiden kohdalle, mitkä on tehty laitteissa. Muissa liikkeissä on merkattuna joko kg tai jos niissä ei ole mitään merkintää niin on tehty kiloilla. Anteeksi virheeni :D Tästedes olen tarkempi :)

Tänään minulle selvisi, että ensi keskiviikko on tankkauspäivä!! Ei siis herkuttelu- tai "huijaus"päivä (jollanen kyllä olis aika namnam :D ) vaan nimenomaan tankkauspäivä. Fitfarm suosittelee antamiensa ohjeiden noudattamista. Ykkös ryhmän (alle 10kg pudottavat johon kuulun) ei tarvitsisi suorittaa tankkauspäivää jos kokee sen epämiellyttäväksi tai turhaksi jos kaikki rullaa niinkuin pitääkin, mutta nyt täytyy kyllä sanoa että minä HALUAN ehdottomasti pitää sen. Mutta en ala soveltamaan tai herkuttelemaan vaan teen tankkauspäivänkin fitfarmin ohjeiden mukaan. Ja ohjetta lukiessa totesin päivän olevan kyllä aika herkku! Mm hedelmiä, vihanneksia oman maun mukaan, niin vaaleeta kuin tummaakin leipää ja pastakastiketta! Miten onnelliseksi voi ihminen tulla patongista ja kastikkeesta :D Kaksi viikkoa kun syö kaiken ilman kastiketta niin kyllä alkaa peruspastakastikekkin kuulostaa herkulta ;) Ja mikä iltapala, voi jehna! JÄÄTELÖÄ ja mansikkaHILLOA! Mä lasken melkeen tunteja keskiviikkoon.... Ja vaikka ehdottomasti haluankin sen tankkauspäivän pitää niin alan epäillä minun myös tarvitsevan sitä... Paino on noussut puoli kiloa sunnuntain jälkeen, vaikka ohjeita olenkin noudattanut. Tankkauspäivällä tehostetaan aineenvaihduntaa, joka saattaa hidastua dieeteillä. Toki huomennahan vasta se mun punnituspäivä on (ja virallinen ilmeisesti vasta maanantaina), joten ei aleta nyt vielä hötkyilemään... Ja jos paino on edelleen maanantaina nousujohteinen niin otan uudet mitat, joskos niissä olisi jotain tapahtunut.

Keskiviikko on mun uus lemppari viikonpäivä ;)

Tänä aamuna oli tarkoitus lähteä pitkälle kävelylenkille muksujen&tuplarattaiden kanssa ja poiketa johonkin leikkipuistoonkin, mutta kun esikoisella nousi eilen illalla kuume niin oli pakko muuttaa suunnitelmia. Joten poljin sitten jälleen kerran kuntopyörää ennen aamupalaa. 45 minsaa ja 15,19km.

Kävin tänään myös salilla tekemässä tehotreenin pakaroille, vatsalle ja takareisille. Treeniin meni tunti, jonka jälkeen nautin infrapunasaunan lämmöstä 25 minuuttia. Oli aika huvittavaa istua saunassa juomassa palautusjuomaa ja syömässä banaania :D Mutta kun kerran ohjeissa lukee "heti treenin jälkeen" niin mikäs siinä sitten.

Ja koska vielä ei ole keskiviikko (enää neljä yötä...) niin iltapala koostui jälleen kerran maitorahkasta.

Ostin kuivattuja mansikkahiutaleita.
Näillä saa kyllä makeanhimon katoamaan!
(hetkellisesti..)

Taidanpa lisätä fazerin sinisen siihen listaan
mitä haluan syödä heti kun mahdollista...

Kuten ehkä saatoitte huomata niin herkkunälkä on kova... Rakas sanoi tänään paistavansa mulle lättyjä sitten kun dieetti on ohi <3

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Oman pihan kaunotar :)



Kommentit

  1. Moi, samaa dieettiä mennään, mullakin oliis tuota kuivattua mansikkaa kaapissa, paljok sitä sai ottaa 100 g marjojen siasta? Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10 grammaa kuivattuja vastaa 100 grammaa tuoreita :) Tsemppiä dieettiin! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit