Enää kaksi viikkoa superdieettiä jäljellä

Yli puolen välin mennään jo ;) Huomenna olisi tarkoitus ottaa toisen kerran välimitat. Tänä aamuna vaaka näytti 69,5kg.

Lauantaina sain olla hetken salilla yksinäni ja ehdin näppäistä muutaman kuvan.

Sumomaastaveto kahvakuulalla 12kg,
toistoja 20 per sarja.

Lantionnostomakuulta 5kg levytangolla.
Toistoja 20 per sarja, 5 sekunnin pito ylhäällä.

Ja mitäs muutakaan kuin askelkyykkykävelyä.
20 per jalka per sarja.

Treeni kulki tosi hyvin ja sain lisättyäkin painoja. Esim sumomaastavedon viimeisessä sarjassa kuula vaihtui 16 kilon kuulaan ja askelkyykkyjä taaksepäin tehdessä otin käsipainot kun tähän mennessä olen tehnyt ilman (tässä kyseisessä ohjelmassa). Myös suorinjaloinmaastavetoon sain lisättyä painoa tankoon. Treeniin meni reilu tunti (yhteensä 5 kierrosta, 5 liikettä per kierros. Ja kierroksia on kaksi erilaista, kuulostaa sekavalta, tiedän, mutta kun ei tämän enempää voi ohjelmasta mitään paljastaakaan :D ), jonka jälkeen jäin salille polkemaan kuntopyörää 45 min ja sitten vielä infrikseen 25 minuutiksi.

Nuo urheiluvaatteet ovat kyllä armottomia paljastamaan kohdat joissa on vielä tekemistä... Mutta edistyminen on kyllä ollut sen verran huimaa ja koko ajan kroppa kiinteytyy ja vahvistuu, joten turha niitä makkaroita on sen enempiä murehtia. Kyllä nekin sieltä lähtee, kun oon kerta päättäny! ;)

Tämä viikko meni fiiliksen osalta paremmin kuin viime viikko. Edistymisellä on varmasti osuutta asiaan. Mielitekoja on toki edelleen, mutta sokerikoukku alkaa helpottaa ja herkuista on itseasiassa aika helppokin kieltäytyä kun päämäärä on selvillä. Saa nähdä miten sokerirotan käy kun dieetti loppuu..
Ainut virhe tällä viikolla oli se kun jätin erään aterian kesken. Oli niin järkyttävän makuista, ettei yksinkertaisesti mennyt alas. Tuo lisättävän suolan määrä on itselleni edelleen suuri varsinkin treenittöminä päivinä. Treenipäivinä kun saa syödä puuroa aamulla ja siihen on helppo lisätä iso osa päivän suola-annoksesta, eikä se suola siellä joukossa pahemmin maistu kun mehukeitto puuron kanssa tuo makeutta.

Viikon treeni- ja liikuntakalenteri tulee tässä:

  • Maanantaina aamuaerobinen kuntopyörällä, vastus 5, 45min ja 14,95km.
    Päivällä kotitreeni yläkropalle.
  • Tiistaina reilu tunti hyötyliikuntaa haravoinnin parissa. Illalla EFBW2 treeni kuntosalilla.
  • Keskiviikkona lepopäivä. Hyötyliikuntana reilut kaksi tuntia haravointia ja pihahommia.
  • Torstaina kävellen tuplien kanssa Lidliin, reipasta kävelyä yhteensä 30 min. Illalla kahvakuula tunti ja kotiin päästyäni poljin kuntopyörää 45 minuuttia, vastus 5, 17,79km.
  • Perjantaina aamuaerobinen kuntopyörällä, vastus 5, 45 min ja 15,39km.
  • Lauantaina EFBW1 treeni kuntosalilla. Heti treenin perään 45 minuuttia selkänojallisella kuntopyörällä, vastus 5, 13,52km, jonka jälkeen infrapunasaunaa 25 minuuttia.
  • Sunnuntaina lepopäivä.

Ensi viikolla ruokamäärää taas hieman tiputetaan ja treenien tehoa lisätään lisäämällä kierroksia ja toistomääriä. Rankat kaksi viikkoa edessä, mutta kyllä niistäkin selvitään. Tiukan paikan tullen voi vaikka tehdä suunnitelmia dieetin jälkeisille viikoille ;) Olen päättänyt pitää heti dieetin perään kevyemmän viikon treenien osalta. Suunnitelmissa mm bodybalancea, rauhallisia kävelylenkkejä sekä tietysti kahvakuulaa, siitä en osaa enkä halua luopua :) Mielessä pyörii myös pari tatuointi-ideaa joista toisen haluan oikeaan reiteen. Loistava syy tehdä niitä askelkyykkyjä. 



Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit