Superdieetti

Jep, luit ihan oikein. Sama akka joka vannoi ettei dieetit ole mun juttu aloitti kuuden viikon dieetin :D Eilen aamulla facebookia selatessa löytyi etusivulta superdieetin mainos ja kuinka ollakaan, aamupäivän asiaa pohtiessani päätin että nyt lähti läski! Olen ehtinyt jo hieman stressaamaan miten onnistun tavoitteessani (65kg tammikuussa) ja olen pähkäillyt miten syödä, mitä ja milloin ja kuinka paljon. No, nyt ei tarvitse enää pohtia, 6 viikkoa joku muu sanelee mitä tehdä ja syödä :) Maanantaina en vielä syönyt täysin ohjeen mukaan, koska en ollut yhtään varautunut liittyväni mihinkään dieettiin, kyse oli tosiaan hetkellisestä mielenhäiriöstä... ;) Tänään aamun ja päivän ruoka-aineista osa jäi syömättä koska jääkaapista loppui aineet kesken. No, ei muuta kuin illalla kauppaan piiiitkän listan kanssa. Ja tässä osa tuomisista:

Vihreää teetä ei vielä syödä tällä viikolla,
mutta ensi viikolla sekin tulee mukaan kuvioihin.

Kaupasta jäi tuomatta proteiinipatukoita ja -jauheita, koska tietysti juuri nyt haluamani tuotteet ovat hyllystä loppuneet.... Osan tarvittavista jauheista tilasin netistä ja tänään listasta uupuneita lähden metsästämään jostakin muusta kaupasta. 

Koska kyse on maksullisesta nettivalmennuksesta, en luonnollisesti voi mitään ruoka- ja treeniohjeita lähteä blogissa julkaisemaan. Mutta ruokakuvia ja toivottavasti niitä treenikuviakin ilmestyy blogiin niin kuin ennenkin. (kunhan vaan löydän kameran latausjohdon joka edelleen on muuton jäljiltä jossain.... akkuvalo vilkkuu jo ikävästi kun kameran avaa... :D )

Itselläni on nyt alle 10 kiloa pudotettavaa ja olisin SUPERonnellinen jos 6 viikon aikana lähtisi edes 4 kiloa. Jää nähtäväksi. Eilinen lähtöpaino 71,6kg.

Nälkä ei ainakaan pääse tulemaan näin aluksi, päinvastoin. Töitä saa tehdä, että saa kaiken syötyä ajallaan. Nytkin odottelen ajankulumista, jotta voin syödä vielä iltapalan ja painua pehkuihin.

Eilen kävin muksujen kanssa aamupäivällä tuplarattailemassa kaupungissa ja kirpputorilla. Reissuun meni 2,5 tuntia ja siitä tehokasta kävelyä ehkä noin tunti. En tosin tiedä lasketaanko sitä aeroobiseksi kun ei ollut 45min yhtäjaksoista... Noh, illalla kävin tekemässä toisen superdieetin salitreeneistä (tehokas!) ja sen perään Sh'bam tunnille (45min). Kauaa en siis ehtinyt uutta treeniohjelmaa tekemään (treeniohjelma josta mainitsin viime kirjoituksessa), mutta nyt mennään superdieetin ohjeiden mukaan :). Tänään puolestaan tein aamuaerobisen tyhjällä vatsalla tasaisesti kuntopyörää polkien 45 minuuttia. Kilometrejä kertyi 17,33.

Eiliset treenit taisi laittaa nesteitä liikkeelle, koska aamupaino tänä aamuna oli 70,7kg! Eli melkein se eka kilo jo pudotettuna ;) Lähtömitat otin tänään:

Vasen reisi 60cm, oikea 59cm.
Vasen hauis (täysin rentona) 29,5cm, oikea 29,5cm.
Peppu/lantio 101cm. Vyötärö 79cm.
Navanympärys 91,5cm.
Rinnan alta 82cm ja päältä 91cm.
Vasen pohje 38cm, oikea 37cm.

Kuviakin otin eilen, mutta ei niistä tainnu kauheen hyviä tulla. Täytyy nakittaa mies ottamaan uudet kuvat heti huomenna.

Motivaatio on korkealla! Kahtotaan kuin ämmän käy ja miten se mieli/motivaatio dieetin edetessä muuttuu vai muuttuuko. 
Onkos muita superdieettiläisiä lukijoissa? Ja kokemukset ovat tervetulleita jos joskus aikaisemmin olet ollut fitfarmin valmennuksessa :)

Ja loppuun vielä Sh'Bam tunnin kuvaus kuntosalin sivuilta:

"Sh'bam® on helppo ja hullunhauska Les Mills -uutuus, jossa listaykköset ja klassikkokappaleet rytmittävät uusimpia tanssiliikkeitä. Löydä sisäinen tanssijasi ja anna musiikin viedä sinut mukanaan! Come as you are, leave as a star!"

Kommentit

  1. Hyvä valinta! Mullahan on takana Superdieetti + Extra sekä kaksi kertaa Lite (WL sekä IS). Jos on kysyttävää niin pistä ihmeessä kysymystä tulemaan :) Tsemppiä kovasti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, laitetaan korvan taakse! :) Tällä hetkellä ei arveluta mikään muu kuin se voiko syömiseen kuolla ;) Aika jäätäviä määriä noissa treenipäivän annoksissa :D

      Poista
    2. Pian sä toivot, että oltaisiin takaisin ekan viikon sapuskamäärissä kun nälkä kurnii enemmän kuin laki sallii ;)

      Poista
    3. Todennäköisesti :D Juuri luin foorumilta fitfarmin teamin vastausta (joku epäili suuria hiilarimääriä), että tarkoitus on saada aineenvaihdunta kunnolla käyntiin. Alkoi tosiaan pelottaa, että kuinka alas ne hiilarit vielä vedetään :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit