Superdieetin "aloitus"kuvat

Kuvat on siis otettu vasta tänään, joten täysin aloituskuvista ehkei voi puhua, mutta aika lähellä kuitenkin :)
Selkämakkarat, paksut reidet, rakkauskahvat ynnämuut on ihan sitä itseensä eli läskiä, mutta herranen aika miten paljon voi ihmisen maha olla turvoksissa! Kyllä mulla vatsassa ylimääräistä on, mutta ei se koskaan ole noin kiinteä pallo, näyttää ihan siltä kuin olisin raskaana :D Painokin oli tänä aamuna 71..  Noh, se on nyt vaan hyväksyttävä, että tällä viikolla tankataan hiilareita aineenvaihdunnan käyntiin potkaisemiseksi, mutta huhhuh millasia annoskokoja niitä napaan vedetään! No, ompahan paremmat vertailukuvat sitten lopussa ;) Kuvat otettiin uloshengityksen aikana ja pidin huolen siitä, etten vetänyt vatsaa sisään, mikä yleensä tapahtuu automaattisesti :D

Yleistä löpinää kuitenkin hieman alkuun. Aamupäivällä pakkasin muksut tuplarattaisiin ja lähdin kävellen kaupunkiin hoitamaan ruokaostoksia. Näppärästi hoituu aerobinen ja ostokset samalla kertaa. Laskeskelin, että takaisin tullessa painoa rattailla oli vähintään 70 kiloa. Ihan kiva tuollainen lisäbonus kävelylenkeille ;) Aikaa meillä meni kaiken kaikkiaan pari tuntia. Illalla kävin vielä 45 minuutin kahvakuulatreenissä ja edistystä on tapahtunut. Etuheilautus tempauksella meni 16 kilolla! Ja kaikki punnerrukset (yht 32) meni miesten punnerruksina. Jei :)

Ostoksia.

Ostin myös 2,5 kiloa tuoreita mansikoita :)
Tässä välipalaa mansikoista, proteiini puddingista
ja cashew-pähkinöistä.

 Ja sitten niihin kuviin (voi apua, tää on aina yhtä kamalaa...)

Mahtava sliipattu treenitukka ;)


Ai miten niin turvoksissa ?! :D

Tän kesän uudet uikkarit!


 Että semmoset. Kuuden viikon päästä sitten ne loppukuvat. Sitä odotellessa :)
Ja loppuun haluan vielä toivottaa kaikille erittäin rentouttavaa viikonloppua! Muistakaa, että kaikkea ei pidä ottaa niin vakavasti ;)

Terveisin nimimerkillä
 "Ollako haba vai eikö olla"

Kommentit

  1. Kovasti tsemppiä dieettiin! Kyllä sä pystyt siihen, ihan varmasti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit