Tammikuu selätetty

Tervetuloa helmikuu!

Monelle tammikuu on se suurien lupausten, elämäntapamuutosten ja motivaation kuukausi. Harmillisen usein helmikuussa palataan vanhoihin kaavoihin, mutta meillehen ei käy niin eihän ;)

Itselläni riittää tällä hetkellä motivaatiota vaikka muille jakaa! -15 kilon raja on jo melkein hyppysissä ja sekös antaa lisäpontta tälle projektille. Perjantai on "virallinen" punnituspäivä ja tuloksia onkin jälleen tullut: aamupaino tasan 69 kiloa, joten viikossa lähti 400 grammaa. Mittasin myös vyötärön ja siitäkin on hävinnyt 1,5 senttiä! :)

Tällä viikolla en ole ehtinyt salille kuin kahdesti, mutta en anna sen silti hidastaa tahtia vaan treenaan myös kotona. Tänään tein zumban pikaohjelman 20 min ja siihen päälle noin 50 min lihaskuntoa.

Pakarat ja ojentajat:
Pakarapotku ylöspäin 3x12 (kyynärpäät lattialla kontillaan toista jalkaa ylöspäin nostaen)
Yhden jalan kyykky 3x12 (toinen jalka keittiöjakkaran toisella askelmalla)
Ojentajat, yksi käsi kerrallaan käsipainoa ylöspäin nostaen 3x12
Korkea veto suorin jaloin yhdellä jalalla 3x20 (sama liike kuin pakararääkissä)
Ojentajat takanosto 3x12
Lantion nosto 3x20

Mukavan tehokasta kotoa poistumatta :)

Viikonloppuisin tulee usein herkuteltua liiankin helposti, mutta tänään olen ollut kiltisti.

Lounaaksi aurinkokasviksia,
rasvatonta raejuustoa,
täysjyvä penne rigatea ja
paistettua lihamureketta.

Ja pitihän sitä perjantain kunniaksi hieman herkutella ;)

Iltapalaksi purkki rahkaa,
noin puoli purkkia ananaspaloja
ja puolikas proteiinipatukka.

Vinkin proteiinipatukan "uudenlaisesta käytöstä" sain Monnan blogista. Kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa, aivan huippumimmi!

Itse vannon tällaisen tavislaihduttajan kohdalla tavallisen kotiruuan kanssa laihduttamisen nimeen. Paino putoaa ehkä hitaammin, mutta uskoisin tulostenkin olevan pysyviä. Mutta jos treenaa älyttömästi ja tähtää esim kisoihin ei ruokalistalle varmastikaan kuulu kotitekoinen makaronilaatikko voin ja juustoraasteen kera ;) Vaikka päivääkään en ole vielä ollut dieetillä niin on minulla varmuuden vuoksi tulostettuna Jutan dieettiohje. Sen kaivan esille jos alkaa paniikki iskeä määräajan lähetessä :D Uskon myös että oma ruokavalioni paranee jatkuvasti projektin edetessä ja onhan se jo aivan älyttömästi muuttunutkin kohta yhdeksän kuukauden aikana. Äitini mainitsi tänään olevansa minusta ylpeä <3 ja täytyy kyllä myöntää että niin olen minäkin :)

Huomenna vietämme isä&tyttäret päivää ja lähdemme kohti Helsinkiä katsomaan Apassionataa. Pitkillä automatkoilla tekee aina mieli napostella, mutta nyt olen varautunut:

Eväitä.

Aivan mahtavaa viikonloppua jokaiselle!


Kommentit

Suositut tekstit