Puistokuntoilua

Lähdin tänään lasten kanssa lähipuistoilemaan. Nuorimmainen vaunuihin ja esikoinen pulkkaan. Matka taittui kävellen ja hölkäten. Sain mitä mahtavimman hymyn harvahampaiselta papparaiselta, joka potkutteli rollaattorillaan meitä vastaan, kun hölkkäsin vaunuja työntäen ja pulkkaa perässäni kiskoen :D. Perillä puistossa tein etunojapunnerruksia ja yhden jalan kyykkyjä puistonpenkkiä apuna käyttäen sillä aikaa kun neiti keinui. Punnerrukset selkänojasta kiinni pitäen ja kyykyt toinen jalka istuimella. Voin vain arvailla millaisia ihmisten ilmeet ovat olleet, jos ovat sattuneet ikkunasta katsomaan ;)

Etunojapunnerrukset 3x10
Yhden jalan kyykyt 3x12 per jalka

Kotiin päästyämme olikin jo lounasaika.

Ei kovin yllättävää, että lautaselta löytyi taas
kruunuvihanneksia, hunajamarinoitua kanaa, riisiä
ja rasvatonta raejuustoa :)

Mahtavaa viikon jatkoa kaikille!

Kommentit

  1. Hei nyt tuli kyllä niin hyvä vinkki tosta itsellekin! Aina mä vaan lasten kanssa seisoskelen pihalla ja mietin että mitähän sitä tekis, mutta nyt taidan jatkossa itsekin jumppailla.
    loistavaa!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että vinkistäni on hyötyä :) Lapseni tykkää myös "kiikkalaudasta" joten usein tulee jalalla painettua toisesta päästä lautaa alas ja aina välillä jalan vaihto ;)

      Poista
  2. Kyllä! Tosi hyvä idea käyttää hyödyksi ns. "joutoaikaa" ja puistonpenkkiä apuna käyttäen sitten vaan ei muuta kun lihaksille töitä! :)

    Kivaa viikon jatkoa sulle myös! :)

    VastaaPoista
  3. Mä olen myös harrastanut tuota "puistokuntoilua", tosin omalla pihalla ja kahvakuulan kanssa. Tuleepa käytettyä se aika hyväksi, eikä tule kylmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava idea tuo kahvakuula ulos! :) Täytyykin hankkia oma kuula :)

      Poista
  4. Moikka!
    Löysin juurikin blogisi ja nyt kävin tekstejä läpi kun lapsukainen oli päiväunilla ;) .
    Mielettömän hyvin oot pudottanu painoo, onnea! Tavoitteena samanmoinen suoritus :) Tai no,vuosi sitten aloitin ja on sitä painoa pudonnutkin ihan reippaasti mutta onpa sitä vielä pudotettavaakin.
    Mutta siis, ollaan samanikäsiä ja mä tosiaan kans pienen lapsen äiti joten tässä sovitellaan liikuntoja arkeen jne. Hyvä idea toi puistonpenkki, täytyypä kokeilla iltapäivällä samaa kun mennään puistoileen.
    Liityin jo lukijaksi, tuu säkin vastavierailulle mun blogiin :)
    Tsempit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja onnea omasta painonpudotuksestasi! Pienet lapset + kuntoilu ei aina ole se helpoin yhtälö, mutta kun "varastaa" niitä liikuntahetkiä pienissä osissa pitkin päivää/viikkoa niin kyllä niitä yllättävän paljon kertyy sitten kuitenkin :)
      Täytyykin tulla tutustumaan blogiisi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit