Ja kuula nousee!

Jos sitten tästäkin päivästä ettei vaan eilisestä.

Aamupaino 68,1kg, joten hyvältä näyttää perjantaipunnitusta ajatellen ;).

Ja sitte lounasta:

Eilistä kanaa ja spagettia ketsupilla, aurinkokasviksia
sekä tietty rasvatonta raejuustoa.

Jälkkäriksi Dermoshopin uusin kuvasto ja kinder-muna.
Pääsiäistä odotellessa ;)

Illalla menin juoksumaton kautta (reipasta kävelyä) kahvakuulatunnille. Ekassa sarjassa 8 kilon kuula, toisessa 10 kilon kuula, kolmannessa 8 kg ja viimeisessä sarjassa molemmat kuulat liikkeestä riippuen. Kokonaiskalorinkulutus 459 ja -rasvanpoltto 22g. Eilisen treenin jälkeen oli ojentajat hieman hellinä ja nyt ne vasta onkin :D.

Kommentissakin tästä jo mainitsin, että haluan rehellisesti kertoa myös niistä herkutteluista ja lepsuiluista koska olen halunnut näyttää, että laihtumaan pystyy vaikkei juustoa ja suklaata jätäkään ruokavaliostaan pois. Moni tuttuni on kysynyt minulta mitä minä teen, kun olen niin paljon laihtunut. Ja harmillisen moni on yllättynyt kun olen kertonut syöväni ihan normaalisti, vain vähemmän kuin ennen. Minulta on myös kysytty syönkö leipää. No kyllä! Ja ikinä en siitä luovu, kuten en myöskään juustosta, suklaasta, pastasta ja pitsasta jne. Tilannehan olisi ihan toinen jos treenaisin vaikka fitness kisoihin, mutta kun kyseessä on pysyvä elämäntapamuutos niin aion olla itselleni armollinen, vaikka opettelenkin uusia syömismalleja ja treenaan siinä ohella.

Pikku herkutteluja ja kyläillessä kahvin kanssa nautittua pullaa en edes laske retkahdukseksi. Se on hyvin harkittua nautiskelua ;) Repsahdukseksi lasken esimerkiksi viime viikonlopun, kun annoin toistuvasti periksi mieliteoille. Mutta kuten monikin on teksteihini kommentoinut, niin niitäkin tarvitaan ja niistä selvitään :)

Mahtavaa viikonlopun odotusta kaikille!



Kommentit

Suositut tekstit