Lepsu viikko

Tuli vietettyä sitten kunnolla lepsumpi viikko. Pikkasen on "laihdutusväsymystä" ilmassa, joten höllempi viikko tuli tarpeeseen. Nyt on projektia takana kohta yhdeksän kuukautta. Äitini pyysi muksut tiistaina yökylään lomansa kunniaksi, joten päätettiin viettää miehen kanssa treffi-iltaa <3 Käytiin pitsalla ja leffassa ja leffan jälkeen katsottiin vielä kotonakin yksi elokuva :D. Keskiviikkona miehen ollessa töissä vietin aikaani yksin kotona ensimmäistä kertaa kohta neljään vuoteen. Nukuin pitkään ja luin kirjaa sängyssä karkkia mussuttaen. Luksusta, ei voi kyllä muuta sanoa ;D. Maanantaina onneksi tuli liikuttua. Kolasin pihan ja kävin muksujen kanssa hakemassa auton noin kolmen kilsan päästä. Kuopus matkusti rattaissa, esikoinen pulkassa ja kaiken lisäksi kannoin kuopuksen turvakaukaloa koko matkan. 45 minuuttia meillä meni matkaan, mutta tulipahan tehtyä tehokas vaunulenkki :D.

Painon suhteen tuli nyt takapakkia, mutta se oli odotettavissakin tällaisen viikon jälkeen. Aamupaino oli 68,8kg eli peräti 900g enemmän kuin viime perjantaina. Tänään kaivoinkin treenikassin esille ja painelin salille. Vuorossa oli selkä~takareidet~vatsa päivä. Salitreenin jälkeen menin tunnin mittaiselle Warrior's workout tunnille. Kokonaiskalorinkulutus oli 680 ja rasvanpoltto oli 102g. Ei pöllömpi treeni ;)

Googlen kuvahaku

Kommentit

  1. Eipä yksi kevyempi viikko tai plussaviikko mitään kaada :-) Saa vain uutta energiaa treenata kovempaa!! Mäkin pidin kevyitä viikkoja kun oikein säännöllisesti treenasin ;-) siihen suuntaan taas menossa :-) tsemit viikonlopulle! Mulla menee töiden parissa illat, ni ei pääse mussuttaan namei ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieheni totesi myös, että eikös se ole ihan hyvä välillä hieman höllätä niin jaksaa taas paremmin :) Ja antaa kyllä kummasti lisäenergiaa! :)

      Poista
  2. Onpa tosiaan ollu treeni!! :D

    Ja samaa mieltä kuin Ramona. Mulla on noita huonompia viikkoja ollu useampia, mutta kyllä se paino putoaa kun vaan mlattaa ottaa iisisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treeni oli kyllä mahtava! Tuo Warrior's workout on ilmeisesti yksi bodycombatin muodoista :)
      Lepsumpia viikkoja tulee itselläkin suht usein, mutta elämäntaparemppaahan tässä tehdäänkin eikä valmistautumista kisoihin :)

      Poista
  3. löysin sun blogin sattumalta bloglovinista, nii käytimpä pienen hetken ja tutustuin kirjoituksiin ja kirjoittajaan :) halusin nyt sitten kommentoidakin samalla. Eli hienoa työtä oot tehnyt, kun katsoo pitkäjänteisesti tehdyn työn ja miinuskilojen ja -senttien yhtälöä! Tsemppiä! Eikä yks herkkuviikko tai herkkupäivä näin hyvää taivalta mihinkään kaada, päinvastoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! Ja tervetuloa blogin pariin :) Herkkupäivät piristää kummasti ja antavat tosiaan lisäpotkua. Olen halunnut blogissa kertoa myös lepsuiluista ja herkutteluista rehellisesti, koska haluan näyttää että laihtumaan pystyy vaikkei jätäkään ruokavaliostaan juustoa ja suklaata pois :) Moni on minulta kysynyt mitä minä teen, kun olen laihtunut niin paljon ja (harmillisen) usein kysyjä yllättyy kun vastaan syöväni ihan normaalisti, syön vain vähemmän kuin ennen.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit