Puuroa ja kukkasia :)

Tämän aamun aamupala oli varsin tuhti, mutta kyllä se nälkä silti iski juuri sopivasti ennen lounasta. Päivän kalorit paukkui aika roimasti ylitse välipala- JA kahviherkuttelun vuoksi, joten huominen aamupaino ei varmastikaan ole niin hyvä kuin eilen ja tänään, mutta se on sitten huomisen murhe.
(MUOKKAUS: Hihhei :D Selvisi miksi luulin kaloreiden menneen aivan järkyttävästi yli. Tutkin tänään eli 1.3 eilistä ruokapäiväkirjaa ja tietokone oli kirjannut dallaspitkoa 200g!! vaikka söin 50g :D Joten eipä ne kalorit mitenkään järkyttävästi menneetkään yli :). )

Olen ottanut uudestaan kaurapuuron aamupalaani, mutta mieli kaipaa vielä pureskeltavaa, siksi puuro ja leipä molemmat :D Ja vaikka kuvan perusteella voisi luulla, että kahvimaito on mennyt huonoksi niin näin ei ole ;)

Aamupala:
Nallen kunto kaurapuuroa, kevyt mansikkakeittoa, kahvi maidolla,
pala junttakakkoa päällisillä ja aamulukemista.

Illalla saimme kahvivieraiksi pitkästä aikaa ihanan Ramonan ja hänen poika/miesystävänsä (en tiedä millä tavalla kuuluu kutsua :D). Kyllä ystävän tunnistaa siitä, että vaikka aikaa olisi välissä niin jutustellessa sitä ei huomaa <3 Ja kiitokset vieraille ihanista kukista! :) Suunnitteilla myös yhteistreenejä, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

Ihana päivän piristys <3

Huomiseen!

Kommentit

  1. Oli ihanaa käydä :) ja oikeasti nähdä!! Eikä vaan kirjotella internetin ihmeellisessä maailmassa ;) Ja kuvat ei tee sulle kyllä oikeutta, koska wau oot hyvännäkönen! :) Täällä odotellaan kovasti kans yhteistreenejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tänään blogissa vähän vähemmän imartelevaa kuvamateriaalia... kauhulla odotan kommentteja :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit