Housut puttoo!

Ainakaan vielä en "uskalla" paidattomia mahakuviani tänne laittaa, mutta näistä kuvista arpinen vatsanahka hieman vilahtaa... Ja kuten arpien määrästä voi päätellä niin bikinit eivät ole tavoitteena, mutta vartalonmyötäinen koko uikkari kyllä (ehkä jopa sivuista auki oleva ;) ). 

Kokeilin tänä aamuna farkkujani joita olen käyttänyt viime keväänä/kesällä. Kokolapussa lukee 42, mutta vastaavat mielestäni kokoa 44, koska ovat hieman suuremmat kuin kaapistani löytyneet 44 kokoiset farkut. Saan puettua nuo housut päälleni vaikka napit olisivat kiinni, joten päätin teillekin näyttää miten paljon on housukoko alle vuodessa muuttunut! 
Vatsan kohdalla reilusti tilaa

..kuten myös sivulla


Reisien sivustakin saa kunnolla käden täyteen kangasta

ja lopuksi vielä roikkuva takamus :D

Ei näillä eikä muillakaan vanhoilla farkuillani ole kehdannut mihinkään mennä pitkään aikaan, joten farkut lähtee eteenpäin. Mahtava fiilis kerätä vaatteita pois sen takia, että ne ovat liian suuria, kun aikaisemmin kaappia on tyhjentänyt liian pienistä vaatteista! :) Liian suuret farkut ovat kooltaan 42 ja 44 kokoisia, joten tämänhetkinen farkkukokoni on varmaankin 40.

Tänään oli "lounas kiiruusti kasaan" -päivä, joten lautaselle päätyi purkillinen salaattitonnikalaa (vedessä), kruunuvihanneksia ja rasvatonta raejuustoa. 




Käytiin lasten kanssa vaunuilla/pulkalla kaupassa ja lähikauppaan oli ikävä kyllä (VIHDOIN! luojan kiitos! ;D) tullut merkkari mix -pusseja


20 grammaa pussin sisällöstä päätyi jälkiruuaksi

Illalla pääsen serkkuni luo vaatekutsuille ja aivan mahtavaan herkkutaiturin kahvipöytään. Huomenna salille tekemään treeniohjelman kakkospäivä ja siihen päälle bodycombattia niin saa herkkukaloreita palamaan ;)

Kommentit

  1. Toi on niin mahtavaa!! :D Ihana tunne kun tajuaa että vaatekoko on muuttunu pienemmäks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :D Ei sitä vaan tunnu vieläkään tajuavan, täytyy aina muistuttaa itseään vaatteita hankkiessa, ettei se koko olekaan enää sama kuin ennen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit