Tämän vuoden ensimmäinen perjantai punnitus

Hieman on tosiaan tainnut turvottaa.. Tämän aamun paino oli 70,8kg. Viikossa lähti siis 0,4kg, mutta viikon alusta aika paljon enemmän.. Ylenpalttinen herkuttelu on nyt jälleen ohi, vaikken tosiaan millään "älä syö koskaan mitään hyvää"-dieetillä olekaan. Uudenvuoden lupauksia en harrasta, ne aika harvoin kestää. Tai no lupasinhan minä toteuttaa pari unelmaani tänä vuonna, mutta ne ovat jo melkein hallussa ;). Projektini on alkanut jo viime kesän alussa ja lupauksia tulee tehtyä jatkuvasti projektiin liittyen ja sen edistyessä :).

Ja edistystä onneksi tapahtuu koko ajan joulun takapakista huolimatta. Aloittaessani vaatekokoni oli L ja farkut oli kokoa 44. Nykyään käytän kokoa M ja farkut ovat kokoa 40(/42).  Rintsikka ostoksille tarvitsisi kipeästi lähteä, niidenkin koko kun on pienentynyt aika tavalla :D.

Tässä kuussa kuntosalin ohjelmistoon tulee odotettuna lisänä kahvakuula treeni! En malta odottaa!!
Voimakasta tätä vuotta kaikille!

Kommentit

  1. Hyvin sulla on paino pudonnu lähtöpainosta! :) Mä oisin jo melko tyytyväinen tohon sun painoon.

    Ois kiva kuulla susta vähän useemmin, ja vähän mitä syöt jne... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän kovasti nauttia edistymisestäni, mutta vielä en tunne oloani hyväksi omissa nahoissani, joten projekti jatkuu :)

      Yritän myös petrata ja ehtiä päivittämään blogia useammin, tuleva asunnonvaihto on kummasti syönyt aikaani.

      Syömisistä ei ole tullut kauheasti mitään kerrottua, koska minulla ei ole mitään ateriarytmiä ja syön vähän mitä sattuu. Siinä itselläni on kasvun paikka :) Mutta voisihan tuosta syömisestäkin silloin tällöin jotain kertoilla, kananmuna päivitys ollutkin suunnitteilla, joten siitä sitten seuraavaksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit