Joulun kilot ja vuoden 2013 lähtöpaino

Nonniin, joulu vietetty ja seuraukset näkyy vaa'assa. Paino 28.12 perjantain punnituksessa oli "mukavat" 71,2kg. No eipä siinä kaikki, tämän aamun paino oli sitten jo huikeat 72,4kg. Osa menee onneksi turvotuksen piikkiin, koska en ole juonut litraakaan vettä päivässä joulun jälkeen... Ei fiksua, ei todellakaan. Syöminen ja varsinkin iltaherkuttelu on jäänyt armottomasti päälle. Tänään olen tehnyt töitä, etten söisi hulluna makeaa. Tuntuu että makeanhimo on muodostunut lähes "riippuvuudeksi".  Vettä mennyt noin litra ja päivää vielä jäljellä, joten minimini 1,5 litraa/päivä toteutuu pitkästä aikaa.

Teimme miehen kanssa myös yhteisen sopimuksen koskien herkkuvarastojamme. Olemme myymässä asuntoamme ja seuraava paikka on jo varauksessa. Päätimme, että tähän asuntoon emme hanki herkkuja lisää (miehen heikkoutena sipsit ja suklaa ja omani lähes kaikki makea....). Niitä voimme syödä mitä meillä vielä on, mutta uusia ei osteta. Toki jos meille tulee kahvivieraita on jotain pakko ostaa jos kaapista ei löydy, mutta sipsit, suklaat, karkit ja muut herkut on pannassa eikä kahviherkkujakaan osteta "omaan käyttöön". Täytyy siis toivoa, että nykyinen kotimme myydään nopeasti ;D. Nyt on pakko saada homma takaisin haltuun ja 70 kilon välitavoitekin pitää saavuttaa uudestaan.

Kuntosalilla kävin viime lauantaina ja tällä viikolla tarkoitus olisi ehtiä sinne kahdesti ja ensi viikolla kolmesti. Tämän kuun puolessa välissä tulee hikoilukieltoa parisen viikkoa tatskan takia, mutta siitä lisää sitten kun se on ajankohtaista.

Hyvää ja reipasta alkanutta vuotta 2013 kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit