Haaveilua itsensä palkitsemisesta

Tehokas torstai takana. Kävin 45 minuutin bodycombatissa ja tein siihen päälle 45 minuutin salitreenin. Olisin tykännyt tehdä ne toisin päin, mutta en ehtinyt salille tuntia ennen combattia joten parempi näin kuin jättää jompikumpi välistä :)

Treenikassini murenee, kirjaimellisesti. Vaaleanpunaista murua varisee joka kerta kun sitä käyttää :/ Kassi on ilmaislaukku jostakin, mutta on tähän asti ajanut asiansa. Joku vanha treenikassi varmaan jostain kaapin perältä löytyisi, mutta tykkään nykyisessä kassissani siitä kun laukun alla on oma lokero hikisille treenikengille...

Haaveilen kunnollisista ja upeista treenivaatteista. Ja toki sellaisissa onkin sitten myös sitä hintaa. Eritoten haaveilen näistä:

Kuvat googlen kuvahausta

Tästä mieluisin on tuo vihreä.

Tästä tuo harmaa <3

Unelmana, että kehtaan tällaiset jalkaani vetästä
viimeistään ensi vuonna!

Kyseisiä vaatteita myydään ainakin gazozin sivuilla.

Nyt olenkin sitten päättänyt, että ensimmäisen näistä saan hankkia itselleni palkinnoksi kun se -20kg on pudotettu! Ja sen jälkeen aina kun saavutan jonkin tavoitteeni palkitsen itseni upeilla treenivaatteilla. Mahtava motivaation lähde ainakin minulle :)
Treenikassin hankin heti kun löydän jonkin hyvän. En viitsi hätiköidä sen hankkimisen kanssa, se kun tulee olemaan ahkerassa käytössä siihen asti, että hajoaa.

Ps. Tällä hetkellä motivaationi on aivan mielettömän korkealla! Yleensä meillä sunnuntaisin on herkuteltu ranskalaisilla ja makkaralla (toki olen nekin tarkkaan punninnut ja mahduttanut päivän kaloreihin), mutta tänään totesin miehelleni, että kannattaa ostaa pienempi pussi ranskiksia koska aion tehdä itselleni sunnuntaina salaatin ja paistan siihen maustamatonta kanaa. En olisi itsestäni kovin äkkiä uskonut ;)

Kommentit

Suositut tekstit