Viisi takana, yksi jäljellä

No niin, viisi viikkoa superdieettiä takana ja enää tämä viikko jäljellä. Aamupaino tänään tasan 69kg (painotaulukko superdieetti-sivulla jälleen päivitetty). Viides viikko meni hyvin. Nälkä on hiipinyt pienimuotoisena kuvioihin mukaan. Hiilareita vähennettiin nyt kuudennellakin viikolla, joten nälkä tulee todennäköisesti kasvamaan. Mutta pientä nälkää on mun mielestä hyvä oppiakin sietämään.

Paino on viidessä viikossa pudonnut 2,6 kiloa eli keskimäärin 520 grammaa per viikko. Mielestäni se on ihan hyvä tahti, vaikka tottakai sitä aina haluaisi laihtua paljon ja NYT HETI. Maltti on valttia siis tässäkin... Lähdin tavoittelemaan 3,5 kilon pudotusta (ekalla viikolla kilo ja sitten puoli kiloa per viikko ajatuksella), joten saattaa olla että tavoite jää hieman vajaaksi. Mutta katsotaan nyt tämä viikko ihan rauhassa.

Muutenkin musta on alkanut tuntua, että tuijotan ihan liiaksi vaa'an lukemaa ("pakko saada 20 kilon kokonaispudotus kasaan, ihan pakko!"). En ole tosiaan hylännyt ajatusta tuosta -20 kilosta, mutta ehkä sitä pitäisi osata myös tyytyä siihen että vaikka paino ei pahemmin putoakaan niin olossa ja peilissä tapahtuva muutos on suuri. Ja kyllähän sen tietää, että lihas painaa enemmän kuin läski, mutta jotenkaan siitä lukeman tavoittelusta ei pääse eroon. Tammikuun välitavoitteeseen (65kg) on enää neljä kiloa matkaa. Aikaa on runsaasti, noin 15 viikkoa. Eli pudotusta pitäisi tapahtua keskimäärin 260g per viikko. Toki joulu on tuossa välissä joka saattaa hetkellisesti nostaa painoa, mutta ollaan jo etukäteen sovittu miehen kanssa, että tästä joulusta ei tule sellaista suklaanahmimis-juhlaa kuin muina vuosina. Joulu kestää kolme päivää, ei kaksi-neljä viikkoa.... Suklaata aion toki syödä, mutta en laatikko tolkulla. Eihän se niissä määrissä ole oikeasti enää edes hyvää, sitä syö vaan tavasta.

Mutta palataanpas viime viikkoon. Lupasin kuvia puistoreissusta.

Kivoissa maisemissa saa kulkea,
 vaikka kaupungin läpi mennäänkiin :)


Ihana rakennus, eikä aavistustakaan mikä on :)

Kanaalin rantaa

Huonosti on tullut ruoka-annoksista otettua kuvia kun ne toistaa itseään. Ei sitä kovin montaa kuvaa viitsi laittaa paistetusta jauhelihasta ;)

Osa jonkun aamun aamupalasta,
maitorahkaa, mustikoita ja pikkasen vadelmaa

Viime viikon treeni- ja liikuntakalenteri:


  • Maanantaina aamuaero kuntopyörällä, vastus 5, 45 min ja 15,46km. Päivällä kotitreeni alakropalle.
  • Tiistaina EFBW2 treeni kuntosalilla.
  • Keskiviikkona 45 min kuntopyörällä (iltapäivällä), vastus 5, 16,08km.
  • Torstaina kävellen tuplien kanssa kirpparille ja liikennepuistoon, tehokasta kävelyä yhteensä hieman reilu tunti. Illalla kahvakuula tunti.
  • Perjantaina aamuaero kuntopyörällä, vastus 5, 45 min ja 15,55km. Päivällä kotitreeni yläkropalle.
  • Lauantaina lepo.
  • Sunnuntaina kävellen sukulaisten luo ja hetki lasten kanssa trampoliinilla.

Perjantaina olin tyttöjen illassa. Juomana puolen litran coca cola zero ;) Pöytä oli koreana, oli kakkua, piirakkaa, jätskiä, karkkia, sipsejä, tuc-keksejä ja juustoja jne. Mutta olin vahva ja tyydyin omiin eväisiin! Yksi isoista oivalluksista tämän dieetin aikana on ollut se, että pystyn ihan oikeasti kieltäytymään asioista. Vaikka ne kakut tuoksuu huumaavalle ja sen tietää että varsinkin juustokakku (ehdottomasti heikkouteni) sulaa kielelle niin aina niitä ei tarvitse olla syömässä. Olen aina jotenkin onnistunut vakuuttamaan päässäni, etten pysty kuitenkaan vastustamaan kiusausta (mikä loistava tekosyy herkkujen syömiselle), mutta nyt olen todistanut itselleni olleeni väärässä. Joten sillekin tekosyylle voi heittää hyvästit!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

Mitä tekosyitä teillä on tai on ollut? Ja miten olette kitkeneet ne pois ajatuksistanne? Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan :)

Kommentit

  1. Mä aloitin just Fitfarm Liten...Weightloss-ryhmä ja eka viikko takana :) Olo on ihan hyvä, vaikka nälkä vaivaakin välillä. Ekat kaks päivää olin aika täynnä jopa, mutta nyt on alkanut vatsassa kurnia. -800g ekan viikon saldona, oon tosi tyytyväinen!!!
    Mulla on vähän sama tekosyy, vakuutan pääni sisällä itselleni etten kuitenkaan pysty siihen, en kuiteskaan osaa ja sitä rataa. Jospa saisi pään mukaan tähän touhuun ja alkaisi vaikka vähän kehumaan itseään sen sijaan että koko ajan vaan sättii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä liteen! Ja hieno tulos tuo -800 viikossa! Juu itseään kannattaa muistaa kehua, positiivisuudella pääsee pitkälle :) Minä hullu suunnittelen tässä superdieetti ekstraan liittymistä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit