Aika kortilla

Rönsyilevää tekstiä ilman kuvia tulossa. Aika on tosiaan pahasti kortilla. Olen tämän viikon ollut töissä (työpäivät 8h) ja aikaa ei jää yhtään ylimääräistä työn, ruuan valmistuksen/syömisen ja treenaamisen jälkeen. Otetaan esimerkki päiväksi vaikka maanantai mikä on viikon hektisin päivä:

Herätys klo 5.15. Aamupala naamariin, lasten herätys ja pukeminen, eväät reppuun, muksut hoitoon ja työt alkaa klo 7. Työt loppuu klo 15.30, lapset hoidosta ja kotona noin neljältä. Lapsille ruokaa ja itselle välipala. Sitten kotitreeni jonka jälkeen 45min kuntopyörällä. Tällä välin mies on antanut lapsille iltapalan, yhdessä hoidetaan loput muksujen iltatoimet ja laitetaan lapset nukkumaan (poikaa nukuttaessa hörpin samalla palkkaria). Vihdoin suihkuun, jonka jälkeen treenin jälkeinen  lämminateria klo 21.15 ja sen jälkeen vielä huomisten eväiden valmistus.  Aamusmoothien teen myös jo illalla valmiiksi (ennen kuin muksut on nukkumassa) ja heitän sheikkerissä jääkaappiin, ettei tarvitse aamulla käyttää koneita lasten vielä nukkuessa. Ja sitten äkkiä unta kuulaan niin ehtii ehkä kuus tuntia nukkuakin......

Superdieetti extra pyörähti tosiaan maanantaina käyntiin. Aterioitten rytmitys onnistuu kätevästi, kun työpäivän aikana on kaksi kahvitaukoa + ruokis. Ekalla kahvitauolla tulee syötyä välipala, ruokiksella ateria ykkönen ja toisella kahvitauolla iltapala. ( aterioiden järjestystä voi päivän aikana muuttaa kunhan ateria 2 on aina treenin jälkeen. Myös aamupalan on hyvä olla omalla paikallaan) SD  extran ruokavalioon tuli hieman muutoksia verrattuna edelliseen, mutta itse olen pitänyt muutoksista. Eväät kulkee mukana pienessä kylmälaukussa, joka mahtuu työreppuuni kahvitermarin kanssa. Treenien ja aerobisten määrä (4+4) pysyi samana, mutta treenit on ehkä astetta kovempia. Tällä viikolla yksi aerobinen jäi välistä, kun haluttiin pitkästä aikaa nähdä ystäviämmekin.

Tämän viikon treeni- ja liikuntakalenteri:

  • Maanantaina SD Extran kotitreeni ja 45 minuuttia kuntopyörällä 16,56km.
  • Tiistaina EFBW3 treeni kuntosalilla.
  • Keskiviikkona 45 minuuttia kuntopyörällä 15,42km.
  • Torstaina kahvakuulatunti kesto 45min.
  • Perjantaina aerobinen jäi polkematta.
  • Lauantaina aamuaerobinen ennen aamupalaa kuntopyörällä 45min 14,42km. Tätä tekstiä kirjoittaessa salitreeni on vielä tekemättä, mutta jahka mies herää niin lähden salille tekemään EFBW3 treenin ja toivon että infrapunasauna on vapaa! Alkaa nuo liian lyhyet yöunet ja hektinen viikko painaa sen verran päälle, että rauhallinen sauna olisi kyllä tarpeen.
  • Sunnuntaina lepo ja tankkauspäivä.
SD ekstran aikana tulee ilmeisesti ainakin kaksi tankkauspäivää, jotka voi joko tehdä annetuilla ohjeilla tai oman mielen mukaan. Teen yhden tankkauspäivistä jo huomenna, koska ollaan koko päivä reissussa ja syömisten järjesteleminen olisi todella hankalaa. 

Viime viikko oli dieettien väliviikko. Treenaamisesta oli myös lepoa koko viikko. Kahtena päivänä haravoin ja tein pihahommia, mutta muuten pidin totaalilepoa. Söin vapaammin (ainoastaan torstaina ja sunnuntaina menin täysin dieettiohjeen mukaan), en vetänyt ihan överiksi, mutta vapaammin kuitenkin. Lauantaina oli tankkauspäivä ja käytiin miehen kanssa syömässä todella hyvät lehtipihvit. Kotiin tultiin videovuokraamon kautta ja söin illalla varmaan kilon karkkia :D. 

Painotaulukkoa päivitän taas tuonne superdieetti välilehdelle. Tänä aamuna se oli 67,3kg! -16,3 kiloa jo kasassa elämäntaparemontin aloittamisesta :) Toki tuo tankkauspäivä taas nostaa painoa, mutta se on normaalia ja kyllä se sieltä sitten taas poiskin lähtee. Uudet mitat otan kun sd ekstraa on kasassa kaksi viikkoa. 

Ja loppuun vielä viikon kohokohta. Torstain kahvakuulatunnilla ohjaaja heitti kesken tunnin haasteen: 2 minuuttia aikaa punnertaa joko suorin vartaloin, polvet maassa tai molempia, riippuen omasta tasosta. Oma tulokseni oli 37 "miesten" punnerrusta!!! Olin kyllä niin onnellinen asiasta ja ylpeä itsestäni! 

Mukavaa viikonloppua kaikille! Ensi viikkokin on töitä, joten kirjoittamaan tuskin ehdin, mutta viimeistään sitten ensi viikonloppuna ehdin koneenkin taas aukaisemaan :)

Kommentit

Suositut tekstit