Hullu mikä hullu!

..totesi mieheni leikillään, kun tiedustelin olenko mä tullut hulluksi?! Kuten blogin "vanhat lukijat" tietää niin olen koko projektin ajan vannonut, etten millekään dieetille ala. En pysty en kykene. Ja piste. No eräänä kauniina maanantai-aamuna lävähti facebookin etusivulle mainos "Superdieetti alkaa tänään!". No hemmetti, pakko se oli liittyä. Ja koko tämän dieetin ajan olen laskenut viikkoja ja odottanut dieetin loppumista kuin kuuta nousevaa.... Ja sitten... niin no, mä taisin seota ihan lopullisesti.. Tänään meinaan otin ja menin liittymään Superdieetti extraan joka alkaa kahden viikon kuluttua :D Superia on tämä viikko jäljellä, jonka jälkeen tulee yksi väliviikko dieettien välille. Mikä on kyllä hyväkin, koska väliviikosta tulee itselleni väkisinkin kevyempi viikko treenin suhteen, kun mies on muutaman päivän työmatkalla. Olemme myös suunnitelleet menevämme ulos syömään, jahka mies reissultaan kotiutuu. Ajattelin myös leipoa kyseisellä viikolla :)

Koskaan ei pitäisi mennä sanomaan "ei koskaan", näin siinä sitten käy :D

Tämän viikon sunnuntaina otan superdieetin loppumitat ja -painon ja mieheni lupasi ottaa loppukuvat. Nyt olen vihdoin ja viimein saanut aikaiseksi (heh, pyysin mieheltä siis apua) hankkia kuvankäsittely ohjelmankin (tai no, ilmainen versio netissä, mutta kun en koneista ja mistään niihin liittyvästä mitään tajua niin en osannu sellasta edes etsiä..) niin onnistuu tuo alotus- ja lopetuskuvien vertailukin helpommin :) Tässä ensimmäinen aikaansaannos:

Vasen kuva otettu toukokuussa 2011 ja oikea syyskuussa 2013.

Vasen kuva on tosiaan otettu kuukautta ennen kuin aloin odottaa kuopustamme. Etsin tänään kuumeisesti äitiyskorttiani, että olisin nähnyt painoni alkuraskaudessa, mutta en sitä mistään löytänyt. Noihin aikoihin ei kauheasti tullut rampattua vaa'alla, mutta reippaasti yli 80 kilon se paino oli. Kerron tarkan painon heti kun kortti löytyy.

Olen tulevasta superdieetin extrasta nyt jo aivan innoissani! En malta odottaa niitä uusia ohjeita. SD extra valmennuksessa on kaksi eri ryhmää; laihduttajat ja ylläpitäjät. Itse aion dieetata (onko toi edes oikee sana?) laihduttajat ryhmässä, koska sinne haaveilemaani -20 kilon rajapyykkiin on tasan viisi kiloa vielä matkaa :) (aamupaino 68,6kg!!) Ymmärsin ruokavalion olevan Bullin käsialaa ja dieetin aikana tulee olemaan myös vapaasyöntipäiviä. Tällä kertaa teen vapaasyöntipäivät todennäköisesti ihan omiin nimiin, vaikka vaihtoehtona onkin noudattaa Bullin ohjeita. Tämän superdieetti osion vedin tiukasti ohjeiden mukaan, myös tankkauspäivän, ja nyt tulevaan dieettiin aion löysätä pipoa ihan pikkiriikkisen. En ala siis soveltamaan ohjeita, mutta noina vapaasyöntipäivinä heitän ohjeet sivuun, koska se on jopa sallittua (vaikkakaan ei suositeltavaa). Lopetan tämänhetkisen dieetin sunnuntaina, eli päivää aikaisemmin. Katsomme perheleffaa ja herkuttelemme ja nautimme toistemme seurasta kunnolla ennen kuin mies lähtee reissuun kolmeksi päiväksi. Reissun jälkeen vietämme viikonloppuna miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa ja sitten alkaakin jo omatkin työt sekä 6 viikon dieetti, joten seuraavaa koko perheen leffaherkuttelu-sunnuntaita saa hetken aikaa taas odottaa...

Herkuista puheenollen: joulusuklaat on saapuneet kauppoihin! Aivan käsittämätöntä! Jouluun on vielä noin 11 viikkoa ja nyt jo on konvehdit tyrkyllä, ei hyvää päivää.... No, itsellä on hyvä syy kiertää kyseinen hylly kaukaa (tai ainakin ohittaa se ottamatta mitään) kun SD extra loppuu vasta joulukuun alussa :)

Tänään muuten tapahtui jotain mitä en olisi itsestäni tosiaankaan uskonut. Jonotin Lidlin kassajonossa ja itseäni huvittaakseni tuijotin tarjolla olevia suklaapatukoita ja mietin minkä ottaisin jos voisin. Aloin miettiä mitä patukoista minun tekisi mieli. Mieli ei tehnyt ainuttakaan! Mitä?! Jep, hulluksi olen tainnut tulla... Tai sitte siinä oli ihan vääränlaisia vaihtoehtoja :D Mutta tosiaan, pari kuukautta sitten olisin ottanut patukan joka eniten miellyttää, olisi sitä tehnyt mieli tai ei, joten valtava edistysaskel tämäkin! :)

Loppuun on vielä pakko mainostaa superdieettiä/fitfarmin dieettejä yleensäkin. Olen paljon oivaltanut omista ajatusmalleistani mitä tulee ruokaan ja herkkuihin. Siksi haluankin kannustaa muitakin kokeilemaan :) Itseään voi ja pitää haastaa. Ja taivas on rajana kun itseensä uskoo ja luottaa, eikös ;)

Uusi superdieetti alkaa vuoden 2014 tammikuussa. Tietoihin ja mainosvideoon voit tutustua täällä.

Oma negatiivinen suhtautumiseni dieettejä kohtaan taisi johtua pitkälti siitä, etten oikeasti uskonut pystyväni siihen. Kaiken lisäksi sain painoa pudotettua ihan omin avuin noin neljässä kuukaudessa 10 kiloa (vaikka söin herkkuja melkein päivittäin) ja siksi en ollut kovin innostunut mistään herkuttomuudesta. Mutta niin se seinä vaan lopulta tuli vastaan painonputoamisessa ja pakko oli myöntää, että sinne oman mukavuusalueen ulkopuolelle on vaan astuttava ihan aimo harppaus jos haluan parantaa tuloksiani. Läskiä pois ja lihasta tilalle. Siinä se tavoite pähkinänkuoressa.

Intoa puhkuen loppuviikko ja ensi viikon "ruokavapaudesta" haaveillen. Ihanaa kun ei tarvi viikkoon punnita mitään! Ja sitten taas aivan uudella höyryllä kohti extran haasteita! 

Aivan mahtavaa, ihanaa ja oivallusrikasta viikon jatkoa kaikille!

Kommentit

  1. Ja mää just heitin tsemit viime hetken dieettipäiville ;) Mutta hej! Silti hieno homma, että päätit lähteä vielä ekstraan! Nopeesti ne viikot sitten kuitenkin menee! ;)

    Aika ero muuten kuvissa, oot aika kissa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiitosta vaan :) Juu kyllä se aika yllättävän nopeaan menee. Ja oon niin kauan tahkonnu tota "pakko saada -20 kiloa pois" ajatusta, että pakko se on tuolta pääkopasta saada pois. Sitten kun se on vihdoin saavutettu niin voin heittää vaa'an mäkeen (juu niin varmaan) ja keskittyä pelkästään kropan kiristämiseen ja lihasten kasvatukseen ja lakata stressaamasta numeroita ;)

      Poista
    2. Tänään tuli katsottua tarkemmin tuota sun Superdieetti välilehteä ja hyvinhän kaikenkaikkiaan on lähtenyt :) Ja ymmärrän, että se maaginen 20kiloa kummittelee siellä pääkopassa, niin kummittelisi varmasti minullakin! ;) Itsellä on ollut kova työ pysyä poissa sieltä vaa`alta..

      Poista
  2. Tsemppiä Extraan! Mulle se oli ihan pirun vaikeaa kun hiilarit oli niin matalalla ja treenatakin piti kovaa ja korkeella (pyörtyilin treeneissä :D) ;) Mutta uskon, että sä pystyt siihen! Ja hei, toi kuva! Kyllä näkyy, että oot työtä tehnyt, go girl!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Usko meinaa itellä aina välillä loppua ja sillon on hyvä kaivaa vertailukuvat esiin :) extra pikkasen kyllä jännittää, mutta silti odotan sitä innolla! Ja jos oikeen pahalta tuntuu niin "löysään pipoa". Tarkoitus on pitää dieetti mielekkäänä vaikkakaan ei helppona ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit