Treeniä tyttären kanssa

Tänään kävin pitkästä aikaa erään ystäväni kanssa kahvilla ja siellä tuli herkuteltua puolikkaalla kanapatongilla ja mansikkarahkaviinerillä. Olimme etukäteen sopineet miehen kanssa viettävämme "syödään mitä kiinni saadaan"-päivää (suomeksi: emme ehdi tehdä tänään ruokaa), joten tämä satsi korvasi päivälliseni ja mahtui hyvin siis päivän kaloreihin. Ikävä kyllä unohdin kuvata herkkuannokseni :D.

Illalla, kun mies lähti ajelemaan mönkijällä ja sain pikkumiehen iltapäikkäreille päätin kokeilla rasvanpoltto-kirjasta jalat-kotitreeniä. Treeni suoritetaan kuntopiirissä ja kuntopiirin päätteeksi levätään aina 60-90 sekuntia. Aikaa tähän menee noin 20 minuuttia.

Jättiläissarja
Hyppy kyykystä 3x10
Askelkyykky käsipainoilla 3x15
Maastaveto suorin jaloin käsipainoilla 3x15
Reisikoukistus jumppapallolla vierittäen 3x15
Hölkkää paikallaan minuutin verran.

Treeni oli ainakin minulle tosi tehokas ja seurakseni sain kolmivuotiaan tyttäreni, joka tuli ihan oma-aloitteisesti treenaamaan kanssani ja toi omat kuntoiluvälineensä mukanaan:

Äidin ja tyttären treenivälineet :D

On tuo pieni neitini sitten mainio tapaus! Teki jalkakyykyt ja maastavedot nuken potta ja kahvipannu käsipainoina ja aina kun minä katsoin kirjasta mitä pitikään tehdä ja miten, niin tytär katsoi omasta kirjastaan :). Tämänpäiväinen todisti kyllä sen, että vanhemmat ovat mallina ihan kaikessa. Tytär oppii liikkumaan pienestä pitäen, jos me vanhempina vain näytämme mallia. Antoi kyllä ihan uutta potkua treenaamiseen ja siihen, että opin ottamaan liikkumisen luonnolliseksi osaksi arkea.

Illalla teki kovasti mieli syödä karkkia, mutta huomista punnituspäivää peläten kaivoin jääkaapista karkkien tilalle Pro feel mansikka proteiinirahkan.

Makea ja hyvänmakuinen eikä tunnu suussa niin "jauhoiselta" mitä proteiinijugurtit.
Kaloreita purkista löytyy 140.

PS. Rasvanpoltto-kirja minkä mainitsen aika usein löytyy täältä:
http://kauppa.muscle-fitness.fi/index.php?route=product/category&path=47

Aamupaino oli tasan 77kg.

Kommentit

Suositut tekstit