Perhe flunssassa

Tyttäreen iski flunssa viime viikolla. Normi nenän niiskutusta ja nukkumaan mennessä esiintyvää yskää, mutta muuten oma vilkas itsensä. No, eilen mieheen iski hirveä flunssa (ja silloin harvoin kun sairastaa niin se iskee kunnolla..) ja joutui olemaan tänään pois töistä ja on vielä huomennakin. Ja eikös se helkkarin flunssa iskenyt sitten pikkumieheenkin. On saanut tänään ihme raivareita ja välillä itkenyt lohduttomasti, joten jätkä on viihtynyt pitkälti sylissä. Lämpökin raukalla nousi. Nyt sitten jännityksellä odotan iskeekö tauti minuunkin vai säästynkö nessupakettien tuhoamiselta.

Arvata saattaa, että tänään ei ole ollut aikaa liikunnalle. Vatsat tein pikaisesti (3x20) illalla ja kokeilin miten pystyn punnertamaan jalat jumppapallon päällä. Surkeasti, kuten epäilinkin, joten vielä on matkaa kunnon punnerrussarjoihin.

Kalorit sain sentään pysymään alle sallitun, vaikka koko ajan tekeekin mieli syödä jotakin. Kyse ei siis ole siitä, että minulla olisi nälkä vaan puhtaasti mieliteoista. On kovan työn ja tuskan takana pitää itsensä pois keittiön kaapeilta. Tämän hetkisen painon mukaan kalorikulutukseni on 1855 kaloria/päivä (kalorilaskuri.fi). Tuolla määrällä en liho enkä laihdu, joten pyrin pitämään kalorit alle tuon. Jos liikun, en lisää polttamiani kaloreita tuohon summaan. Tänään kalorit jäi miinukselle noin neljällä sadalla :). Vettä tosin en juonut tarpeeksi, mikä helposti lisää turvotusta.

"Tavoitteena on juoda vähintään kolme kymmenysosaa kehonpainostasi päivässä.
 Se tekee noin 1,8 litraa 55kg painavalle naiselle."
 -Muscle&Fitness Hers -lehti kesä 2012

Kommentit

Suositut tekstit