Leppoisa sunnuntai

Tänään ei tullut tehtyä oikeastaan paljon mitään. Kävin hakemassa vaatteet, jotka ostin facebookin myyntipalstan kautta ja päivän "hyvänä työnä" kävelin portaat viidenteen kerrokseen, vaikka hissikin olisi ollut tarjolla :). Lastenvaate ostosten joukossa oli kaksi tavoitevaatetta. Olen vielä kokoa L, joten ostin M-kokoisen korkeavyötäröisen hameen (tällä hetkellä ei mene reisistä ylöspäin :/ ) ja M-kokoisen mekon, joka menee kyllä päälle, mutta vatsamakkarat pömpöttää ikävästi esille.

Katsomme yleensä joka sunnuntai koko perhe jonkin animaation tai perhe-elokuvan ja herkuttelemme. Tältä päivältä meni kalorit yli noin kolmellasadalla, kun menin ja söin koko ben&jerry's jäätelön!!!? (Saman verran kaloreita kuin pitsassa...) Pieni herkuttelumorkkis auttaa huomenna noudattamaan kaloreita tarkemmin ;). Leffan aikana tein 10 minuuttia käsitreeniä käsipainoilla ja 10 minuuttia vatsalihastreeniä. Illalla viimeiseksi innostuin järjestämään neidin huoneen uuteen uskoon siirtämällä kaikki huonekaluista lähtien uusille paikoille. Kaipa siinäkin edes muutama kalori kului...

Aamupaino oli sama kuin perjantaina eli 77,4kg.

Sunnuntai lukemista.
Tilasimme mieheni kanssa yhdessä Muscle&Fitness lehden 2=5 tarjouksen. Minulle siis 8 lehteä Muscle&Fitness Hers lehteä, miehelleni miesten versiota 6 lehteä ja kaupan päälle tuli molemmille treenipäiväkirjat ja vielä kirja rasvanpoltosta. Lehden kotitreeniä olen jo ehtinyt kokeilla ja löytyi lehdestä minulle myös aloittelijan kuntosaliohjelma, mutta siitä lisää sitten kun salijäsenyyteni alkaa. Kirjaa ehtisin tänään hieman selailemaan ja lukemaan muutaman pätkän ja totesin, että kirjasta tulee olemaan paljon hyötyä :).

Kommentit

Suositut tekstit