Ärsyttävä punnitustulos

Voihan ärsytys! Kuten jo mainitsin eilinen aamupaino oli tasan 77kg. No, tänään se oli 77,6kg?! Hetken odotettuani kävin uudestaan ja tulos putosi sadalla grammalla. Kävin vielä kerran noin tunnin päästä ja tulos oli 77,3kg. Sen tuloksen kanssa pystyn elämään ;) Se on 100 grammaa vähemmän kuin viime perjantaina, joten sen kehtaa kirjata tuloslistaan :D. Vyötärönympärys ei ollut kaventunut.

Eli punnituspäivän tulos: -0,1 kg ja 0 cm.

Tänään kaupungissamme oli kesän suurin tapahtuma, jolloin kaupunki on täynnä ihmisiä, kojuja ja tapahtumia. Kävimme koko perheen voimin kävelemässä ympäri kaupunkia ja tottakai oli pakko ostaa markkinalakuja :).

Kaiken lisäksi haimme pitsat tooooosi kevyeksi iltapalaksi. Pitsasta söin ehkä hieman yli puolet. Positiivista huomata, että ei pysty enää syömään niin suuria määriä kuin ennen. Huono puoli tietysti on se, että pitsaa jäi myös huomiseksi :D. Kalorit ei kuitenkaan ylittynyt, koska aamupalaksi söin ateriankorvikepatukan (ihan siitä syystä että niin puuro kuin leipäkin oli loppu ja pienestä jugurtista ei tule miksikään....) ja lounaaksi söin vain pikanuudeleita (60kcal/100g). Ja jälkkäriksi kahvia + pullan ja keksin... Olen kyllä sellainen roskaruuan ja herkkujen pupeltaja, ettei paremmasta väliä. Vielä onnistuu pelkkä kaloreiden laskeminen, mutta kun alotan treenaamisen kunnolla on aika iso oppimisen paikka siinä mistä ne kalorit tulevat....

Hyvää viikonloppua kaikille!


Kommentit

Suositut tekstit