"Yssinään"

Mies lähti sitten eilen duunimatkalle Äänekoskelle asti ja saapuu todennäköisesti (toivottavasti) "jo" ensi viikon maanantaina :). Joten salitreenejä ei tälle viikolle tule, mutta keskiviikkona onneksi ihana rakas äitini voi ottaa muksut hoitoon niin mun ei tartte jättää viikon kahvakuulatreeniä väliin. Perjantai illallakin vahtii muksuja, mutta lupasin lähteä ostamaan pikkusiskon kanssa peruskoulun päättäjäisiin mekkoa :). Tämä viikko mennään siis pitkälti kotitreenin voimin ja tänään vuorossa oli Bestshape dvd 40 min.

Uusimman Meidän Perhe-lehden
artikkeli :D

Viime viikon treenit:

Ma: Kuntosali (viimeistely treeni) 1h 25min
Ti: Zumba 20min ennen aamupalaa
Ke: Ohjattu kahvakuula 1h (8, 10, 12 ja 16kg kuulat)
To: -
Pe: Nopea kuntosalitreeni, 2 x kuntopiirinä 6 liikettä 25min
La: -
Su: Lyhyt kotitreeni 15min

Yhteensä: 3h 25 min (BUUUUU!!!)
Ei hyvä, ei näin.

Raumalla on tällä hetkellä järkyttävän painostava ilma (ollut jo pari kolme päivää) eikä vettä ole tullut kuin muutama pisara. Tänään näytti hetken jo siltä, että kohta tulee kaatamalla joten tänään oli vuorossa myös hyötyliikuntaa nurmikon leikkuun (ei moottoria leikkurissa) ja haravoinnin merkeissä.

Minuun on iskenyt myös JÄRKYTTÄVÄ leipomis vimma. En onneksi joudu niitä yksin syömään, kun kiikutan niitä myös äidilleni, mutta meneehän niitä ikävän paljon myös omaan napaan...

Valkosuklaa-mustikkamuffinsseja.
Enkä tietenkään tehnyt näihin vanilla flora, kinuskikastike, vaniljakreemijauhe-
päällistä... ehen. :D

Tämä viikko menee nyt kevyemmällä treenillä ja löysemmällä otteella myös tuon herkuttelun suhteen. Itseppähän kalorini kannan ;) Ei vainen, itse olen sitä mieltä, että ei se elämä ole yhtä kalorinlaskentaa ja himotreenaamista ja niitä "löysempiä" jaksoja ilmaantuu aina silloin tällöin. Ja aion nauttia joka suupalan suurella nautinnolla ja ilman syyllisyyden häivää! Ja ens viikolla kiroan itseni alimpaan... kun poltan mässäyskaloreita hiki roiskuen ;)

Nautinnollista viikkoa!

Kommentit

Suositut tekstit