Aina ei mene ihan putkeen... :D

En tiedä pitäisikö kaivautua piiloon vai nauraa ***kasta naurua itselleni :D Taidan valita sen jälkimmäisen. Huomasin, että ei se sykemittari nollaa sitä rasvanpolttoa samalla kuin nollaa kalorikulutuksen, eli toisinsanoen rasvanpoltto on ollut joka treenikerralla suurempi ja suurempi ja sokeesti olen vain kirjannut kaikki ylös, enkä ole sen tarkemmin asiaa miettinyt. Onneksi kaikki tulokset on kirjattu treenivihkoon niin oli helppo alkaa niitä miinustelemaan :D Nyt on oikeat treenien rasvanpoltot päivitetty blogin teksteihinkin! Ja nuo kalorikulutus/rasvanpoltto lukemat on blogissa tunnisteen "Sykemittari" kohdalla. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös ;)

Päivitin syntymäpäivän myötä tällä viikolla tuota blogin kuvaustakin. Myös painotaulukon muutin, koska en aio enää pitää "virallista perjantaipunnitusta". Tällä hetkellä mittanauha ja peili ovat minulle vaakaa tärkeämpiä mittareita. Tottakai painonpudotus jatkuu, mutta paino ei putoa sellaista vauhtia, että olisi järkeä sitä joka viikko "panikoida". Kuukauden päästä ajattelin mennä kehonkoostumusmittaukseen niin saan vuoden tulokset kasaan :). Kunhan rasvaprosentti pienenee ja lihasmassa lisääntyy niin olen tyytyväinen.

Ja sitten tämän päivän treeniin:
Muokkauksen ensimmäinen treeni pienin muutoksin. Supersarjoina reidet-rinta, reidet-selkä, reidet-olkapäät, reidet-ojentajat ja reidet-olkapäät. Kuten aikaisemminkin olen maininnut niin aika reisi painotteinen ohjelma :D. Aika pitkälti samat liikkeet kuin rakentamisen ohjelmassakin, mutta toistoja on enemmän, joten painot hieman pieneni. Uusina liikkeinä ohjelmaan tuli askelnousu käsipainoilla, leuanveto, dippi nojapuilla ja tankosoutu. Rakentamisen-ohjelmasta poistui kyykky toinen jalka penkillä, soutu t-tangolla, vinopenkkipunnerrus käsipainoilla ja ylätalja.
Treeniin meni 50 minuuttia, kalorikulutus 220 ja rasvanpoltto 15,75g. Infrapunasaunassa viihdyin 35 minuuttia.

Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit