Ensimmäinen InBody-mittaus

Ihan alkuun pahoittelut blogin hiljaiselosta! Mies kotiutui työmatkalta maanantaina ja eikös lapset sairastuneet paria päivää aikaisemmin ja vieläkin köhivät kilpaa...

Mutta se InBody! Olen aivan innoissani tuloksista, vaikka niihin ei aikaisempaa vertailupohjaa olekaan. Mutta sen perusteella mitä mittaajan kanssa juttelin (ja pt:n kanssakin hieman) niin voin olla tämän hetken tuloksiin tyytyväinen :)

Ja sitte niitä lukuja:

Paino 70,6kg josta lihasmassaa 49,6kg ja rasvamassaa 18,2kg. Pt:n mukaan rasvaprosenttini alkaa olla jo ihan hyvä ; 25,7%. Fitness indeksini on 89 pistettä. Tätä lukua ei voi kuulemma verrata muiden ihmisten lukuihin, koska se lasketaan jokaisen henk.koht. lukemista, mutta syksyllä kun aion uusia testin niin tavoitteena toki nostaa pistemäärääni :).

Ja mahtavimmat yllärit:
lihastyyppi: lihaksikas ja rasti "yli" kohdassa :)) sekä tieto siitä, että ihannepainoni on 68,1kg! (se nousee jos lihasmassani kasvaa) eli eihän tässä ole matkaa ihannepainoon kuin alle kolme kiloa!!

Sain muutamassa minuutissa järkyttävän paljon tietoa enkä millään pysty toistamaan kaikkea, mutta eiköhän siinä olleet ne tärkeimmät.

Ja muuten, luut ei paina mitään, joten se tekosyy kannattaa unohtaa heti siellä vaa'alla käydessä: minun luuni painavat huikeat 2,86kg :D

Ps. Mittauksessa törmäsin Janikaan, kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa myös hänen blogiaan. Aivan mahtavan duunin on nainen tehnyt!

Ai niin!! Kuten facebookin puolella jo mainostinkin: voitin eräässä kilpailussa pt-treenin! Maanantaina pt:n kanssa salille, mahtavaa!

Kommentit

  1. Ihanaa, että olet tyytyväinen ja löytyi noinkin hienoja ylläreitä! :) Itse olin niin pettynyt viime mittaukseen, jos nyt seuraavalla kerralla luvut olisi jo parempaan päin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogia seuranneena uskoisin, että haluamiasi muutoksia olis paljonkin :) Mua pelottaa jo valmiiksi syksyn uus mittaus ;)

      Poista
  2. Hei :) Paiskasin sinua tunnustuksella http://korpienkuiske.blogspot.fi/2013/06/viisi-asiaa-haaste.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit