Uskallan!

Ensin perjantain punnitustulos: 68,1kg eli viikossa lähti 0,7 kiloa :) Navan ja vyötärön sentit pysyivät samana.

Ja nyt kerään rohkeutta.... Aikaisemmin olen maininnut, etten vielä laita vatsastani kuvia, mutta tulin siihen tulokseen, että mun kroppa on mikä se on ja tästä mennään koko ajan parempaan suuntaan niin miksi en sitten näyttäisi mistä puhun kun sanon vatsani olevan suurin ongelma. Seuraavat kuvat ovat tänään otettuja. Toki ylipainokin venyttää vatsaa, mutta omalla kohdallani nuo kaksi suloista äitin pikku palleroa saavat tästä syyn niskoilleen ;D Facebookin kuvakansiosta voi käydä katsomassa kuvat miltä näytin molemmissa raskauksissa päivää ennen lapsen syntymää. Ihoni on erittäin herkästi arpeutuvaa ja näköjään ei kovinkaan helposti palautuvaa...
Ja pitäähän tässä kohtaa tietysti varoittaa herkimpiä katsojia "seuraava kuvamateriaali voi järkyttää.." jne :D

Kuva otettu ns uloshengityksen aikana.
Ja nuo arvet... kaipa ne joskus vaalenee.

Sivusta näkee kauniisti roikkuvan nahkan...

Viimeistään lievä etunoja paljastaa karmaisevan totuuden.

Ja sitte niitä selkäläskejä. Sivuillakin näkyy raskausarpia, keskellä alaselkää
puolestaan komeilee persoonallinen syntymämerkki :)

Mun täytyy myöntää, että näiden julkaiseminen jännittää mua niin paljon että ihan mahasta nipistelee...
No ompahan sitten kunnon vertailukuvat niihin tuleviin litteän vatsan kuviin ;)

Joten ei muuta kuin treeniä, treeniä ja sitten vielä treeniä niin eikös tuo tuosta... Ja jos jollakulla on vinkkejä raskausarpien vaalentamiseen, ihon kiinteytykseen jne niin kaikki otetaan kiitollisena vastaan. Ja mitkä vatsatreenit teitä ovat auttaneet parhaiten? Itselläni käytössä tällä hetkellä vatsat taljassa ja hoover. Sekä tietysti kaikki vatsalihasliikkeet mitä eri ryhmäliikunnoissa tulee tehtyä.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Onnittelut pudotuksesta :)

    Se on kyllä hirvittävää laittaa paljastavampia kuvia tänne, mutta pääosinhan kommentointi on vaan tsemppaavaa :) Hienoa kun uskalsit! Ja on myöhemmin sitten kuvia mihin verrata ;) Halipus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Otin marraskuun puolessa välissä samanlaiset kuvat, mutta ovat kuvalaadultaan niin surkeita etten tänne laita, mutta niihin kun vertaa niin olihan sitä edistystä tapahtunut vaikka tuntuu että toi vatsa vaan on ja roikkuu mukana ;D
      Omalle kohdalle on onneksi osunut vain ihania lukijoita ja ne anonyymit huutelijat ovat toistaiseksi ainakin pysyneet poissa :)

      Poista
  2. Kiva että rohkaistuit :)

    Mitä enemmän ihan normi äidit laitta mahastaan kuvia esille, sen paremmin ihmiset tajuaa että usein maha on raskauden jälkeen erilainen. Toki onhan niitäkin, joilla maha on samanlainen kuin ennen raskauttakin, mutta on meitä vähintään yhtä paljon joilla on arpia ja löysä iho vatsan kohdalta.

    Mutta jos oikein miettii, niin sehän ei oo keltään pois? Sehän on meidän oma ongelma, eikä tuskin kukaan itselleen niitä arpia toivo. Joillekin ne tulee, ja se siitä.
    Parhaamme voidaan aina tehdä, ja eikös se oo tärkeintä? :) Ja tietysti ne ihanat pienet syyt, joiden vuoksi se maha on mikäs se on. Itse en ainakaan vaihtais lapsiani littanaa vatsaan <3

    Onnea vielä pudotuksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin totta tuo sinun kommenttisi ihan kokonaisuudessaan! :) Ne on näitä äitien taisteluarpia äitiyden puolesta ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit