Kynnet

Ihailen kauniita kynsiä. Ammattilaisten tekemät kynnet on aivan ihania! Itsellä ei siihen luksukseen ole tällä hetkellä varaa eikä näiden kahden pienen kanssa sellaisia oikein kannata laittaakaan. Sain viime vuonna äidiltäni lahjaksi uv-lampun ja geelejä ja tänään kokeilin sitä toista kertaa. Kynsiin jäi kupruja ja epätasaisuuksia, mutta on ne paremmat kuin omat kynteni luonnostaan. Eikä niitä kukaan muu katso muutaman sentin päästä kuin minä ;D


 Alkuvalmisteluja ja kynnet vielä    puhtaana.

 Vasen käsi. Tiedän, kynsinauhat on kamalat eikä jälki ole mitenkään ammattimaista, mutta kivat ne on omasta mielestä silti :)

Ja oikea käsi. Pahiten pieleen meni oikea peukalo, mut niin tuo oikea käsi yleensä menee, kun "väärällä kädellä" koitan sitä tehdä :D




Sellasta tänään. Eilen olin salilla tekemässä selkä-takareidet-vatsa- treenin. Lisäsin painoja niin selkä- kuin takareisi liikkeisiinkin ja selässä on tänään kyllä treeni tuntunut, joten taisi tehdä tehtävänsä :)

Huomenna ajattelin tehdä proteiinipatukoita pakkaseen. Sain ystävältä ohjeen, kun kysyin apua siitä mihin ihmeeseen voi maapähkinälevitettä laittaa kun maitorahkan kanssa se oli aivan järkyttävää. Koitan myös laskea noin suurinpiirtein miten paljon kaloreita, proteiinia, hiilareita ja rasvaa on per patukka. Huomiseen!

Kommentit

  1. Mulla myös tollanen geelikynsisetti :) Omat kynnet menee vaa mul helposti huonoon kuntoon niin en voi hirveen usein laittaa.. Kiva että jäit seurailemaan blogiani! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit