Sairastupa

Lapset kipeänä. Tuohon kiteytyy kaikki "treenit jää välistä" "syömiset on mitä sattuu" "ai niin, oonkohan edes juonut vettä tänään.." lauseet..

Esikoisella aivan järkyttävä flunssa, kuumeelta on onneksi välttynyt. Kuopuksella ollut korkeaa kuumetta maanantai illasta asti ja on niin raukkana ettei halua olla kuin sylissä. Eilenkin viihtyi lattialla huikeat viisi minuuttia koko päivän aikana. Miehen tultua töistä vuoroteltiin syliä ja päivän ruuan kävin hakemassa läheisestä hesestä. Viime kerrasta olikin jo aikaa noin 4 kuukautta.  Tänään onneksi pojan kuume on laskenut 37 asteen puolelle joten olen saanut jopa aamupalan syötyä :)
(Täytyy kyllä sanoa että eipä ole yksikään blogipostauksen kirjoittaminen kestänyt näin kauaa, poika kun viihtyy tälläkin hetkellä vain sylissä :D)

Esikoinen alkaa turhautua tästä sisällä kökkimisestä ja alan kyllä itsekin jo kaivata ulkoilua. Piirretyt tulee jo korvista ja tylsistyminen uhkaa.  Lupasinkin tehdä esikoisen kanssa illalla riisisuklaata. Tehdään Meidän perhe-lehden innoittamana pääsiäiskarkeille "pesiä".

Hyvää pääsiäisen odotusta! Toivottavasti pysytte terveenä!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit