Seuraava välitavoite saavutettu

Perjantaina oli jälleen punnituspäivä. Oli aika huikeaa käydä vaa'alla sen näyttäessä 74,7kg :). Viikossa lähti siis 1,1 kiloa. Vyötäröstä ei ikävä kyllä ole lähtenyt senttiäkään, mutta en jaksa ottaa paineita. Mittanauhalla mittaaminen nyt muutenkaan ole mitään tarkkaa puuhaa.

Olen 11 viikkoa eli 77 päivää kirjoittanut tarkasti ylös kaikki syömiseni ja laskenut kalorit. Perjantaina sain tarpeekseni. Nyt ruokapäiväkirja on ollut poissa käytöstä viikonlopun yli ja jos alkaa näyttää siltä, että paino nousee niin sitten otan sen uudestaan käyttöön. Mutta jos paino jatkaa laskuaan niin lopetan merkkaamisen. Toki silloin tällöin on ihan hyvä tarkastella omia syömisiään, mutta enää en jaksa joka päivä sitä hommaa tehdä.

Välitavoitteeni oli 75 kiloa tai alle, joten se on nyt saavutettu! Seuraava välitavoite on 70 kiloa tai alle. Sen jälkeen ei olekaan sitten enää kuin se (toistaiseksi) lopullinen 65 kilon tavoite. Kun pääsen 65 kiloon niin sitten täytyy arvioida tilanne uudelleen, että vieläkö pitää pudottaa. Olisihan se 20 kilon kokonaispudotus aikas komias.... ;) Eli 63,6 kilon kohdallahan tuo 20 kiloa tulee täyteen :)

PS. Viime torstaina kävin puolen tunnin bodybalancessa ja taisin jäädä koukkuun. Aivan mielettömän tehokas puolituntinen, vatsalihakset oli vielä lauantainakin jumissa :D

Bodybalance
Googlen kuvahaku

Kommentit

  1. Onnittelut osatavoitteen saavuttamisesta! :)

    Minkälaista tuo bodybalance on? :)

    Löysin vasta blogisi! Omani löydät täältä:
    http://muutoslahteeminusta.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt vasta huomasin kommenttisi! Ja kiitos blogi vinkistä, täytyykin käydä lukemassa :)
      Tällaisen kopioin kuntosalin sivuilta:
      "Bodybalance on Tai Chiin, joogaan ja pilatekseen pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Bodybalance vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia, parantaa tasapainoa ja liikkuvuutta, vähentää lihaskireyksiä ja stressiä, parantaa ryhtiä sekä jalkojen ja ylävartalon lihaskuntoa. Tunti päättyy loppurentoutukseen."

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit