Viikko 4 ja 5

Viikko neljä meni flunssassa. Maanantaina ehdin salilla treenaamaan peräti 25 minuuttia ennen personal trainerin haastattelua (kuten viime postauksessa mainitsin) ja tiistaina iskikin sitte kunnolla flunssa päälle. Päätin jättää treenit väliin koko viikon, että pääsen mahdollisimman nopeasti täydellä teholla treenaamaan. Ja taisin tehdä oikean päätöksen, koska viikonloppuna olo oli jo parempi :) Sunnuntaina tytär pääsi testaamaan uusia luistimiaan, joten hiukan tuli onneksi ulkoiltua.

Tällä viikolla olenkin sitten ottanut treeneissä ison vaihteen päälle ja treenit on ollu tehokkaita. Tässä viikon 5 liikunta- ja treenikalenteri:

  • Maanantaina tunnin kuntosalitreeni (selkä-takareidet-vatsa-olkapäät).
  • Tiistaina 30min HIIT-kahvakuula tunti ja siihen päälle hauiksia, penkkipunnerruksia smith-laitteessa, vatsoja ja reiden lähentäjiä/loitontajia, porrasjuoksua painoilla ja ilman + kuntopyöräilyä.
  • Keskiviikkona 20min kuntopyörällä.
  • Torstaina kuntosali noin 50min (selkä-ojentajat-olkapäät-rinta).
  • Perjantaina lepo.
  • Lauantaina tunti kahvakuulassa ja illalla tunti luistelua.
  • Sunnuntaina lepo.

Tiistaina tosiaan tuli kokeiltua kuntosalilla porrasjuoksua. Pitkään on pitänyt salin portaita hyödyntää treenissä, mutta nyt vasta tuli kokeiltua. Ensin juoksin "kierroksen" ilman painoja, sen jälkeen hain viiden kilon painot molempiin käsiin ja juoksin portaita niin kauan ettei juoksuaskel enää noussut, sen jälkeen heivasin painot ja juoksin portaita niin kauan että kylkiin pisti. Porrasjuoksuun meni noin kymmenen minuuttia ja kyllä huusi jalat armoa! Aivan mahtavaa, tätä tulee kyllä tehtyä uudestaan :). 

Googlen kuvahaku

Torstaina käytiin ostamassa minulle ja pojallekin luistimet (ei hajuakaan missä vanhat luistimeni ovat). Eilen käytiin niitä testaamassa. Poika heitti heti itsensä spagetiksi, kiukutteli ja parkui, joten hänen osaltaan kokeilu jäi hyvin lyhyeksi. Ystäväperheemme oli mukana ja poika pääsikin temmeltämään lumikasoihin kentän laidalle ystäväni vahtiessa <3, joten pääsin testaamaan luistimiani ihan kunnolla. En kaatunut eli hyvin luistaa ;)



Tänäänkin oli tarkoitus lähteä luistelemaan tai pulkkailemaan, mutta neiti vaikuttaa kipeältä :( Makoilee sohvalla viltin alla, silmät vuotaa jatkuvasti ja lämpö pikkasen koholla, joten sisällä kökitään. Toivottavasti menee nopiaan ohi. Ei muuta kuin perhe-elokuva pyörimään ja sohvalle.

Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

Suositut tekstit