Raksamuija

Ensin 8 viikon treenikalenteri:
  • Tiistaina 30min HIIT-kahvakuula.
  • Perjantaina 1h 20min kuntosalitreeni etureidet-ojentaja-olkapää-rinta-vatsa.
  • Lauantaina 1h kahvakuula.
Mies oli viime viikolla kolme päivää koulutusmatkalla ja olin muksujen kanssa yksinäni. Tätä olisi niin kiva käyttää tekosyynä tuolle laihalle liikuntamäärälle, mutta sitähän se olisi, pelkkä tekosyy. Kotonakin voi treenata ja aerobiset on jääny välistä jo liian pitkään. 

Gazozilta tuli tilattua uutta treenivaatetta, olivat sen verran kovassa tarjouksessa ettei voinut ohittaa ;)

Brasil sul legging classic aurora.
Maailman mukavimmat treenihousut! Kuin toinen iho!
Voin todellakin suositella :)

Paidat olivat 7,90€ kappale,
normaalihinta 29,90€.


Tuo otsikko liittyy tulevaan suureen muutokseen. Jätin osa-aikatyöni, kun pääsin koulutukseen joka alkaa ensi maanantaina. Aloitan rakennusalan tutkintotavoitteisen koulutuksen. 



Puolentoista-kahden vuoden päästä kätösessä pitäisi olla rakennusalan perustutkinto. Valinnaisilla aineilla voi painottaa joko kirvesmiehen tai rakennusmiehen tehtäviin suuntautuvaksi.



Ammatinvalintani taisi tulla joillekin läheisillenikin yllätyksenä. Olen vuosien aikana soutanut ja huovannut miettien ties mitä ammattia. Viime kesänä lopultakin pysähdyin asiaa kunnolla miettimään. Mitä oikeasti tykkään tehdä, mitä halusin lapsena kun mitkään ulkopuoliset asiat eivät vaikuttaneet asian harkintaan jne. Ja tajusin, muistin, että olen aina halunnut osata rakentaa. Minulla oli neljän vanhana oma kirves ja yksi parhaista lapsuusmuistoista on kun isän kanssa auringon jo laskiessa tehtiin kahdestaan puuhommia. Paljon myös velipojan kanssa tuli hakattua nauloja sikinsokin lautoihin kiinni :D Haaveiltiin oman puumajan rakentamisestakin, eihän siitä mitään tietysti tullut muutamalla laudan pätkällä ja kasalla nauloja :D

Naisten kuvia ei pahemmin löytynyt
googlen kuvahausta sanalla rakennusmies :D
Tämäkin kuva on punanaamiosta....


Tuntuu, että tämä elämäntapamuutos on vaikuttanut positiivisesti myös omien unelmien tavoittelemiseen. Enää ei tule mietittyä "mitä voin tehdä" vaan "mitä haluan tehdä". Työhistoriani aikana olen huomannut, että pidän fyysisestä työstä ja työn valmistumisen näkeminen tuntuu hyvältä. Työni ovat pitkälti olleet telakalla ja rakennuksilla, joten miesvaltaisella alalla työskenteleminen ei ole mikään ongelma. 

Tämä vuosi on totisesti toimintaa täynnä. Puolen vuoden valmennus, koulun alkaminen ja oman kodin remonttia. Eipähän tarvitse miettiä mihin aikansa käyttäisi :D

Onkos lukijoiden elämässä tapahtumassa suuria muutoksia? 

Kommentit

  1. Hienoa, että pääset tekemään sitä mistä oikeasti pidät.
    Itse halusin pienenä lakimieheksi ja mielellään tietenkin Amerikkaan. Myöhemmin halusin mielisairaanhoitajaksi ja päädyin tarjoilijaksi/kokiksi. Nyt teen sitä mitä oikeasti haluan eli lähihoitajana mielenterveys/päihde potilaiden kanssa töitä. Elämä on ihanaa kun saa tehdä sitä mitä haluaa eikä tarvitse tehdä töitä mistä ei pidä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut unelma-ammatistasi! :) Unelmia pitää olla ja uskon niiden voivan toteutuakin jos niiden eteen on valmis tekemään niska limassa töitä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit