Viikko 2

Vihdoinkin lunta! Talvi ilman lunta on tylsää. Mutta nyt sitä on! Ikävä puoli on se, että mittari näytti aamulla -17... Ensi viikolla pitäisi onneksi hieman hellittää tuo pakkanen niin pääsee paremmin nauttimaan siitä lumesta.

Googlen kuvahaku

Ja sitten painonpudotuksen pariin... Voihan asennevamma! Mielitekoja on ja paljon... syytän joulua (ja sitä että kaapit notkuu edelleen pipareita jne.) ;) Tämän vuoden puolella on ollut 4 vapaasyöntipäivää (syön mitä haluan- päivä) mukaanlukien uudenvuoden biletys. Näistä huolimatta olen saanut 1,2 kiloa pois "joulupainosta". Silti ottaa päähän. Joulu toi tietysti lisää painoa, nosti rasvaprosenttia ja laski lihasmassaa. Ei nyt mitenkään suuresti, mutta koska numerot on huonompia kuin ennen joulua se vetää mielialaa alas. Kyllä ne numerotkin taas paranee kun jaksaa sissinä tehdä töitä (kaivan aina välillä superdieetin vertailukuvat esille, jotta aivot taas rekisteröi, että kyllä se tosiaan on mahdollista...) , mutta ihme asennevamma tosiaan nostaa päätään. Motivaatio on välillä kohdillaan ja välillä taas tuntuu, että taasko tota he**etin kurkkua ja kalkkunaleikettä.... Mutta kyllä se tästä. Hitto vie, olen päättänyt pudottaa 20 kiloa ja hankkia lisää muskulaa ja minähän sitten teen niin!  Ja koska en halua pudottaa painoani lihaksista vaan päinvastoin kasvattaa sitä lihasmassaa niin nyt on vaan taas maltettava tässä touhussa. Helppoa ei ole kukaan luvannutkaan, joten ei muuta kuin:



Palkintona itselleni (-20kg rajapyykistä) lupasin itselleni Better Bodies treenihousut, mutta ne sattuivat tulemaan alennukseen... :D Ensin ajattelin, että tilaan ne nyt halvemmalla, mutta en laita jalkaan ennen kuin kilomäärä on täynnä. Noh, postipaketti kun tuli kiskaisin ne jalkaani enkä malttanut ottaa pois. Mieskin totesi, että tuskin mä nyt lakkaan treenaamasta tai pudottamasta painoa kun sain ne housut :D Joten nyt ne housut toimii motivaation lähteenä ja uusi palkinto on suunniteltu :).



 Jahka tavoite on täynnä niin mulla on lupa tilata uusia treenivaatteita tarvitsemani/haluamani määrä. Ja samalla kaikki kulahtaneet (lue reikäiset vanhat topit) ja kaikki liian suuret treenihousut (niitäkin löytyy...) päätyvät pelkästään kotitreeni vaatteiksi. Ja osa housuista lähtee varmasti kiertoon kun lepattavat miten sattuu.

Ruokailut mulla tällä hetkellä hyvin tylsiä, mutta jos nyt edes yksi ruokakuvakin sitten olisi....

Valkuaista, kalkkunaleikettä ja 5% aamupalasulatejuustoa
kurkkujen kaverina. Yksi viime viikon aterioista.


Viikon 2 treeni- ja liikuntakalenteri:

  • Maanantaina vapaasyöntipäivä, ei treenejä.
  • Tiistaina HIIT-kahvakuula treeni 30min, jonka jälkeen 40min kuntosalin selkänojallisella kuntopyörällä.
  • Keskiviikkona EFBW kotitreeni ilman sykkeennostoja.
  • Torstaina noin tunti puskien kaivamista. Illalla ystävän kanssa Bodybalance flexibility tunti, kesto 45min.
  • Perjantaina EFBW2 treeni kuntosalilla ja kotona illalla 15min kuntopyörällä 5,71km, vastus 5.
  • Lauantaina käytiin Espoossa, vapaasyöntipäivä, ei treenejä.
  • Sunnuntaina koko perhe pulkkailemassa. Pulkkamäessä noin 40min (jatkuvasti lasten kanssa pulkalla/kelkalla mäkeä alas ja uudestaan ylös) ja loput kävelyllä.


Yllättävä reissu Espooseen toi yhden vapaasyöntipäivän lisää.

Hiit kahvakuulaa kuntosalini mainosti näin: "30 min tehokasta treeniä Kahvakuula Hiitin parissa: High intensity interval training, lyhyt tehotreeni joka sopii jo jonkun verran treenanneille. Polttaa tehokkaasti rasvaa ja parantaa maksimaalista hapenottokykyä. Liikutaan korkeilla sykealueilla ja pidetään lepotauot lyhyinä. "
Ja kyllä se vaan oli tehokasta! Tänään uudestaan :)

Puskien kaivamisen laskin liikuntasuoritteeksi. Jokaista hyötyliikuntaa en laske, mutta nyt laskin koska kyseessä ei ollut mitään pikkupuskia. Kolmesta puskasta kahta en saanut nostettua kottikärryihin vaan mun piti kaataa kärryt kyljelleen ja hivuttaa puska kyytiin ja sitten apinanraivolla jalat maassa sutien nostaa kärryt puskineen takaisin pystyyn :D Laatulapiokin on täysin käyrä... Mieskin sitä ihmetteli, että miten on mahdollista kunnollisen lapion vääntyä sivuttain käyräksi :D Minä vs puskat 3-0 ;)

Aikaisemmin mainitsin, etten tehnyt uudenvuoden lupauksia. Mutta nyt lupaan ottaa kehonhuollon osaksi treenejä. Hierojalle menen tänä vuonna ensimmäistä kertaa (ainakin kerran) ja osallistun enemmän rauhallisille ryhmäliikuntatunneille ja muistan venytellä joka treenin jälkeen. Aloitin jo osallistumalla bodybalance tunnille pitkästä aikaa.

Ihanaa ja talvista viikon jatkoa!

Kommentit

Suositut tekstit