Joululahjoja, uutta vuotta ja viikko 1

Kyllä mieheni minut tuntee <3 Sain lahjaksi mm. kahvakuulan ja kehonkoostumusmittarin. Mies totesi, että joku muu nainen saattaisi loukkaantua kyseisistä lahjoista, mutta minulle ne sopivat :D




Mukavaa, kun nyt voi tehdä kehonkoostumusmittauksen aina kun haluaa. Toki inbody mittaukseen aion mennä heti, kun kuntosalille sellainen taas tulee.
Kehonkoostumusmittauksen tulokset eivät sattuneesta syystä (*kröhöm*) olleet yhtä hyvät kuin ennen joulua, mutta "joulupainoa" olen viikon 1 aikana tosin saanut  jo pois 1,2 kiloa ja senttejä lähti kropasta noin viisi :)

Viime viikolla menin viisi päivää superdieetin ohjeiden mukaan. Tiistaina oltiin viihteellä ja keskiviikkona krapulassa, mutta muuten meni viikko kuten pitikin. Kaikki liikunnatkin tuli suoritettua (4 aerobista ja 4 lihaskuntotreeniä).

Isän uudenvuoden keikkaa lähdössä katsomaan.
Korkoa noin 12 senttiä :D

Tänään vietin "vapaasyöntipäivää", seuraavat puolitoista viikkoa meneekin sitten taas superdieetin ohjeilla, tammikuun puolessa välissä sitten ne isommat kekkerit.

Tässä viikon 1 liikunta- ja treenikalenteri:

  • Maanantaina kotikahvakuulatreeni, 3 kierrosta, 15 toistoilla. Treenin jälkeen kuntopyörällä 45 min, vastukset 5-6, 14,63km.
  • Tiistaina aamuaerobinen ennen aamupalaa kuntopyörällä 45min, 13,02km, vastus 5. Illalla tanssimassa.
  • Keskiviikkona lepo.
  • Torstaina lepo.
  • Perjantaina aamuaerobinen ennen aamupalaa kuntopyörällä 45min, 12,75km, vastus 5. Illalla kotikahvakuulatreeni 15 toistoilla, 2 kierrosta.
  • Lauantaina aamuaerobinen ennen aamupalaa kuntopyörällä 45min, 12,01km, vastus 5. Päivällä EFBW2-treeni kuntosalilla.
  • Sunnuntaina EFBW1-treeni kotitreeninä. Käytössä 12kg kahvakuula. 5kg käsipainot ja sykkeennostoissa kuntopyörä. Ohjelma kahdesti läpi, 20 toistoilla.
Uudenvuoden lupauksia en sen suuremmin tehnyt. Tavoite on ollut selvillä jo puolitoista vuotta ja sitä kohti mennään sinnikkäästi. Ihanasti olette jaksaneet kommentoida ja kannustaa, kiitos siitä teille!


Mahtavaa uutta vuotta 2014 kaikille! Ja tsemppiä tämän vuoden treeneihin!


Kommentit

Suositut tekstit