Uusi treeniohjelma ja yleistä kitinää ;)

Eilen kävin uuden kuntosaliohjelmani ohjauksessa ja vaikuttaa tehokkaalta :). Ohjelma on kolmelle salipäivälle ja se sisältää super- ja triplasarjoja. Kolmen treenin lisäksi ohjaaja suositteli jokaisena salipäivänä ainakin 20-30 min aerobista treeniä kuntosaliharjoittelun jälkeen. Ohjelmassa oli 3x60min aerobista liikuntaa salitreenien välipäivinä, mutta koska itselläni ei ole siihen ajallisesti mahdollisuuksia niin tuo vähintään 20-30min per salitreeni korvaa sen. Tykkään myös paljon noista kuntosalin erilaisista ryhmäliikunnoista, joten paljon tulee varmasti käytyä niissä salitreenin jälkeen.

Tiistaina olin tyttären kanssa yhdessä kuntosalin pikkujoulu äiti-lapsi jumpassa, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa. 3,5v tyttäreni oli aivan innoissaan, kun pääsi äitin kanssa kuntosalille :D Lapsilla oli hauskaa ja jumpan  jälkeen lapsille jaettiin yllätyspussit joista paljastui pipareita, rusinoita ja suklaata. Ihanaa, kun kuntosali keksii jatkuvasti erikoistapahtumia. Ja aina on koristelutkin kohdallaan esim Halloween viikolla paikka oli täynnä lepakoita ja hämähäkkejä ja koko viikon oli erikoisjuttuja :). Olen siis enemmän kuin tyytyväinen asiakas! <3

Viime perjantain punnitus näytti -0,7kg, joten viime viikolla lähti se mikä edellisviikolla tuli :). Tänään aamupaino oli puoli kiloa vähemmän kuin perjantaina, toivottavasti se on sitä myös huomenna kun on "virallinen" punnitus.

Ja sitte se kitinä osuus ;D : yskä haittaa treenaamista. Viime viikolla ehdin käymään salilla vain kahdesti, kun ääni lähti ja yskä hyökkäs kimppuun. En halunnut riskeerata ja lähteä treenaamaan puolikuntoisena. Onneksi niihin kahteen salipäivään mahtui sentään 1,5h bodybalancea, 45min bodyvivea ja 25min salitreeniä. Tällä viikolla olin siellä äiti-lapsi jumpassa, jota ei kyllä oikeen voi laskea treenaamiseksi, mutta liikkumiseksi nyt kuitenkin :D. Ja sitte se eilinen ohjaus + 55min kuntosalitreeniä. 1. päivän ohjelmassa oli takareidet, selkä ja vatsa. Tällä viikolla tuskin ehdin uudestaan salille ja ensi viikko näyttää vielä huonommalta. Tänään ehkä mahdollisesti ystävän kanssa kävelylle jos töiltään ehtii.
Ensi viikko näyttää aika huonolta siksi, että mennään TAAS viihteelle..... Tänä vuonna ei enää pitänyt mennä, mutta kun isän bändillä on keikka mahdollisesti viimeistä kertaa kyseisellä kokoonpanolla enkä vielä tähän päivään mennessä ole koskaan nähnyt isäni bändiä keikalla niin onhan se mentävä :). Muksuna ja teini-iässä kävin paljon katsomassa bänditreenejä, mutta aluksi keikoille ei riittänyt ikä ja sitten kun ikäni olisi riittänyt baariin bändi esiintyi lähinnä vain yksityistilaisuuksissa. Joten itsenäisyyspäivän aattona rokkaamaan faijan tahtiin :D.

Iso kiitos kaikille tsemppareille! Ihanaa, kun jaksatte jättää kommentteja. Lämmittää mieltä, kun tietää että joku jaksaa munkin höpinöitä lueskella <3

Kommentit

Suositut tekstit