Treeni-/ruokapäiväkirja

Tilatessani Muscle & Fitness -lehden sain kaupanpäälle treenipäiväkirjan.

http://kauppa.muscle-fitness.fi/

Viime viikolla pidin kirjaa syömisistä neljän päivän ajan ja totesin sen hillitsevän huomattavasti naposteluani. Tänään sitten aloitin treenipäiväkirjan pidon. Joka päivälle on oma aukeama. Toiselle sivulle kirjataan päivän treeni ja toiselle päivän ruokailut. Aivan mahtavan selkeät taulukot! Päiväkirjassa on tilaa 90 päivälle. Siinä on myös kehon mittaustuloksille oma taulukko. Haluan ehdottomasti päästä pysyvästi alle 70 kilon ennen joulua ja toivottavasti päiväkirjan pitäminen auttaa siinä.

Perjantain punnitustulos oli -0,2kg ja vyötäröstä oli lähtenyt sentti. Paino junnaa siis pahasti paikallaan.

Olen viime aikoina kokeillut erilaisia ryhmäliikuntoja. BodyStepissä ja BodyBalancessa olen käynyt ennenkin, mutta eilen kokeilin BodyViveä. 45 minuutin treenin jälkeen olisin voinut vääntää paidasta hikeä. Kuntosalin sivuilla tuntia kuvaillaan näin: Bodyvive tunnilla harjoitetaan aerobista kuntoa, voimaa ja liikkuvuutta, apuna käyttäen pehmeää Vive-palloa ja vastuskuminauhaa.  Bobyvive-pallo auttaa aktivoimaan keskivartalon lihaksia ja ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vastusharjoitteluosuudessa parannetaan voimaa ja stabiliteettia ja liikkuvuusharjoituksilla lisätään notkeutta. Inspiroiva ja mukaansatempaava treeni joka aktivoi ja antaa energiaa! 

Googlen kuvahaku

Tänään menen puolen tunnin BodySteppiin sekä puolen tunnin CXWorxiin. CXWorxiä kokeilen ensimmäistä kertaa. Kuntosalin kuvaus tunnista: CXWORKX™ on Les Millsin uusi  30 min. keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Selkä- ja vatsaliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa sekä parannetaan selän toimintakykyä ja vartalon liikkuvuutta ja tasapainoa. Apuvälineinä käytetään myös kuminauhaa.

Googlen kuvahaku

Viime torstaina kävin kuntosalilla kehonkoostumusmittaus vaa'alla. Ystävälläni samainen vaaka, josta olen maininnut aikaisemmin nimellä "ihmevaaka" :D.

Ystäväni vaa'alla kävin 9.10 ja torstaina oli 5.11. Noin kuukauden tulokset, suluissa 5.11 lukema:

  • kehon rasvaprosentti pudonnut 2,1%  (37%)
  • painoindeksi pienentynyt 0,3 (26,4)
  • luustolihasprosentti lisääntynyt 1,2% (27,8%)
  • sisäelinrasvan taso oli pudonnut yhdellä  (5)

Kuntosaliohjaaja totesi tuon sisäelinrasvan tason olevan aivan loistava (1-9 on normaali). Se kun on naisten suuri ongelma-alue.

Kommentit

Suositut tekstit