Ensimmäinen plussaviikko

Ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun alun tuli painoa pikkasen takasin. Johtunee täysin viihde viikonlopusta sekä totaalisesti lapasesta lähteneestä iltaherkuttelusta ja mässäilystä. Oikein ottaa päähän tämä oma repsahtelu. Jotenkin kaupan joulusuklaa tarjonta (aivan naurettavaa, että ne on nyt jo kaupoissa... ja vielä naurettavampaa ettei aikuinen ihminen osaa niitä vastustaa...) on saanut pään pyörälle. Ja pitkästä aikaa on tehnyt mieli karkkiakin....

No, perjantain paino oli 71,5kg, joten paino nousi 0,3kg. Ei se paljon ole, mutta itseä huolestuttaa lähinnä tämä mässäilyn jääminen päälle ja se etten taaskaan tunnu osaavan juoda vettä..
Tämäkin päivä menee herkutellessa, kun edessä on serkun tuplakutsut, jonka jälkeen mennään vielä anoppilaankin kahville. Huh! Huomenna himmataan ja maanantaina ollaan takaisin ruodussa! ;)

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Ps. Torstaina kävin puolen tunnin bodybalancessa ja siihen päälle tein kuntosalitreeniä. Salikertojen saldo tällä viikolla siis 2.

Kommentit

  1. Täällä kans pitkästä aikaa oltu juhlissa, ja se vesilinja ei toimnu ;) Mutta välillä näin.

    Siitä se taas lähtee varmasti, ei saa heittää kirvestä kaivoon.

    Tsemppiä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä! Kirves ei onneksi ole lähelläkään kaivoa ;) Tänään aloitin uudestaan syömisten kirjaamisen, joka viimeksi toimi hyvin napostelun estäjänä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit