Pikkujoulut

Torstaina kävin kokeilemassa BodyCombattia ensimmäistä kertaa varmaankin kolmeen-neljään vuoteen. Mikä hikitreeni! Aivan mahtava sykkeennosto tunti. Kuntosalin sivuilla combatia kuvataan näin:
Bodycombat on kamppailulajeihin perustuva tunti, jossa hyödynnetään liikkeitä esim. karatesta, kung fusta, kickboxingista ja tai chistä. Bodycombat harjoitukset eivät sisällä kontaktiharjoituksia, eikä se ole itsepuolustusharjoittelua. Iske hartiajumit pois ja räjäytä kuntosi uusiin lukemiin.


Googlen kuvahaku

Perjantain punnitus oli aika masentava. Paino noussut takaisin 72 kiloon. Sentit pysyneet samoina.

Lauantaina oltiin pikkujouluissa ja sunnuntaina tuli sitten mässäiltyä, kuten arvata saattaa ja tänä aamuna aamupaino jo 72,9. Nyt on se hetki, kun on pakko oikeasti ryhdistäytyä jos aion jouluun mennessä saada painoni alle 70 kilon. Tänään onkin ensimmäinen päivä piiiitkäään aikaan, kun en syö mitään hyvällistä :). Huomenna on ystäväni kutsut ja keskiviikkona omani. Kutsuilla aion syödä jotain, mutta torstaina taas kokonaan ilman. Viikonloppuisin on lupa hieman herkutella, mutta niitäkin määriä on pienennettävä.
Ja VESI! Miten sen juominen voikin olla niin vaikeaa.... Saisin helposti varmaan kilon verran painoa pois, kun muistaisin juoda kunnolla...

Kommentit

  1. Ei olis enää paljoa tiputettavana! Nyt loppukiri :) Lopussa kiitos seisoo, tai ainakin välietapissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä! :) Sain eilen uuden treeniohjelman, joten kyllä se taas tästä lähtee!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit