Välitavoite

Olen varmaan jo maininnutkin, mutta olen jakanut painonpudotustavoitteeni pienempiin välitavoitteisiin. Aluksi piti päästä alle 80 kilon. Sitten tavoitteena oli 75 kiloa tai alle. Seuraava välitavoite on 70 kiloa tai alle.

Välitavoite saavutettava 26.10 mennessä.


Tällä hetkellä painan tasan 73 kiloa (tänään jälleen "virallinen" punnituspäivä). Pudotusta viime viikkoon siis huikeat 100 grammaa. Navanympärys senttimäärä EDELLEEN 98cm....

Tänään asetin välitavoitteelleni päivämäärän. Se on 26.10 eli aikaa on 28 päivää. Tuona päivänä olen menossa ensimmäistä kertaa viihteelle kuopuksen syntymän jälkeen ja motivaationa toimii bilemekko, jonka aion laittaa silloin päälle :). Aivan mahtavaahan olisi tuolloin painaa 68,6 kiloa, jolloin voisin sanoa pudottaneeni 15 kiloa, mutta silloin pudotettavaa olisi kolmen kilon sijasta 4,4 kiloa. Haluan pitää tavoitteet realistisina, joten kolmen kilon pudotus on päämäärä, mutta eipä tuo haittaa jos enemmänkin vahingossa lähtisi ;). Kaiken lisäksi miehellä alkaa viikon päästä töissä kiireinen aika, joten lähes asuu siellä reilut kaksi viikkoa. Mun kuntosali käynnit muuttuu siis haasteellisiksi hetkeksi aikaa, mut äiti lupas vahtia parina päivänä viikossa muksuja ja ajattelin pyytää anopilta apua ainakin yhtenä lauantaina. Täytyy jossain välissä ehtiä myös treenata kotona muksujen kanssa, kun pelkillä kuntosalikäynneillä ei kolmea kiloa neljässä viikossa pudoteta. No, lapset tykkää onneksi zumbasta niin sitä ainakin pystyy tekemään ilman, että muksut vinkuu tylsyyttään ;D.


Kommentit

Suositut tekstit