Bike ja punnitus

Torstaina kävin 30 minuutin alkeis bike tunnilla. Hien sai loistavasti pintaan ja kaikki vapaaehtoiset seisomaan nousut tuli suoritettua. Olen ohjatulla sisäpyöräily tunnilla ollut viimeksi vuonna 2009, joten tuo puolituntinen riitti itselle loistavasti. Polkemisen otin alkulämmön kannalta, joten sen jälkeen tein vielä normaalin tunnin kuntosalitreenin.

Googlen kuvahaku.

Eilen oli perjantainen punnituspäivä. Vaaka näytti 73,4kg eli viime viikosta pudotusta tapahtui 0,2kg. Olen tulokseen tyytyväinen, koska viime viikonloppuna vietettiin "kalorivapaata viikonloppua" ja maanantaina vaaka näytti +2,1kg perjantaihin nähden. Navanympärys pysyi samana.

Tänään tein viikon viimeisen kuntosalitreenin. Tällä kertaa jätin loppuvenyttelyt väliin ja rentouduin noin 20 minuuttia hierovassa nojatuolissa :).

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

PS. Vaatekoko on pienentynyt! Keväällä ostamani L-kokoiset housut lököttävät ja kokeilin keskiviikkona saman mallin M-kokoa ja ne oli sopivat :) Tilasin pienemmän koon ja nyt odotan innolla niiden saapumista. Ostin tällä viikolla myös kaksi uutta paitaa itselleni, nekin aikaisempaa pienemmässä koossa. Ihanaa ,kerrankin niin päin, että vaatteet "suurenevat" kutistumisen sijaan :)

Kommentit

Suositut tekstit