Tiukempi kuri

Perjantaipunnitus -0,3kg. Vyötärönympäryksen unohdin mitata.

Nyt alkaa selvästi olla se hetki, kun on pakko tiukentaa kuria syömisten suhteen, jos haluaa laihtumisen jatkuvan sujuvana. Seuraava kymmenen kiloa ei lähde yhtä "helposti" kuin ensimmäinen. Mutta kyllä se tästä taas lähtee. Tai sitten täytyy lisätä liikuntaa. Mielummin tietysti molempia :)

Suurimmat kompastuskivet on napostelu, iltasyöminen ja kahvipöytä herkuttelu. Napostelu pitäisi lopettaa kokonaan (vaikka se näistä kolmesta on kyllä parhaiten hallinnassa) ja iltasyöminen pitäisi myös saada kunnolla kuriin myös viikonloppuisin (mutta kun se syöminen lasten mentyä nukkumaan on niiiin kivaa....). Kahvipöytä herkuttelua ei tietenkään tarvitse lopettaa, mutta tarvitsisi muistaa ainakin viikolla jättää joskus se kahviherkku syömättä kokonaan ja viikonloppuisin sitä määrää olisi hyvä rajoittaa, koska niitä kahvitteluja saattaa viikonlopun aikana olla useitakin.

Vatsan alueen armoton lisätreeni suunnitteilla ja toivottavasti myös toteutuksessa lähipäivistä lähtien. Lokakuun lopussa tarvitsisi pömppis saada kuntoon bilemekkoa varten :)

Kommentit

Suositut tekstit