Viikko jäljellä

SD extran viides viikko meni ihan hyvin. Töissä oli helppo noudattaa dieettiä, koska kaikki eväät oli valmiina mukana. Perjantai illalla tuli maisteltua muutama lasten mummun kanssa leipoma pipari, mutta muuten arkipäivät meni pilkulleen ohjeitten mukaan. Lauantaina vietiin mieheni kanssa anoppi ulos syömään synttäreidensä kunniaksi ja jälkiruokakahvit nautittiin lapset mukaan haettuamme anopin luona. Eli ei siis ohjeitten mukaan. Tänään söin samaa ruokaa perheen kanssa, välipala ja iltapala ohjeitten mukaan. Eli juuri niinkuin koitan opetellakin. Syömään ruokaa punnitsematta, mutta kohtuudella. Paino toki pompsahti viikonlopun aikana ylöspäin, mutta se nyt oli odotettavissakin ravintolareissun jälkeen.

Tässä viikon treeni- ja liikuntakalenteria:

  • Maanantaina sd extra kotitreeni ja kuntopyörällä 45min 14,89km.
  • Tiistaina EFBW3 treeni kuntosalilla.
  • Keskiviikkona 45 min kuntopyörällä 15,18km.
  • Torstaina 45min ohjattu kahvakuulatunti.
  • Perjantaina lepo.
  • Lauantaina lepo.
  • Sunnuntaina aamuaerobinen kuntopyörällä ennen aamupalaa 45min ja 13,63km sekä kotitreeni yläkropalle ilman sykkeennostoja (2x2min)

Perjantai-ilta meni kaupassa, joten päätin suosiolla siirtää kotitreenin sunnuntaille. Lauantai meni joululahjaostoksilla, ravintolassa, anopin luona ja illalla pesin pikkuneidin kanssa vielä kahdeksan mattoakin kylppärin lattialla :). 

Kuntosalille on hetken aikaa tullut Fit-lehden näytenumeroita, joita on tullut palkkaria juodessa selailtua. Kiinnostuin sen verran, että päätin tilata sen ihan kotiin asti.

Tilaajalahjaksi sain meikkejä



Lehti kulkee mukana töissäkin,
ruokiksella kerkee muutaman sivun lukea :)

Viikosta jäi kaiken kaikkiaan hyvä fiilis. Painokin käväisi 65 kilon puolella, lukemat päivitetty taas Superdieetti sivulle. Viikonloppu meni odotetusti dieetin ulkopuolelle, mutta treenit sain sentään tehtyä :)

Ensi viikko on koko dieetin viimeinen viikko. Loppumitat ja -kuvat otan viikonloppuna. Tiistaina ajattelin tehdä Bullin haasteen, viimeistään lauantaina jos tiistaina en jostain syystä ehdi. 50 toistoa per liike!! Apuva.... 

Kirjoittamiseen tulee todennäköisesti jälleen viikon tauko, kun eipä noilla työviikoilla jää aikaa muulle töitten, treenaamisen, eväiden teon ja arkirumban jälkeen....

Kuten varmaan huomasitkin blogille tuli tehtyä vähän uutta ilmettäkin. Kuvat saattaa vaihtua vielä useaan kertaankin, jää nähtäväksi. Ja kommentteja asiasta haluaisin mielelläni kuulla :) 

Mukavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit