Lumo Women's avajaiset

Tänään tuli vietettyä kuntosalilla neljä ja puoli tuntia! Ja kivaa oli! :)

Ramona lähti mukaani tutustumaan uusiin tiloihin ja oven takana odoteltiin jo hiukan ennen kymmentä. Aluksi kierreltiin näyttämässä Ramonalle paikkoja, jonka jälkeen meidät houkuteltiin maistelemaan Fastin tuotteita, joita oli maistattamassa Heidi Sorsa.


Kävimme testaamassa myös Voi hyvin- tuntien laitteita, jotka toimivat hydraulisesti eikä näin ollen painoja tarvita niissä  lainkaan.

Kahvakuulatunnilla (kesto 45min) oli vetäjänä Jari Sorsa. Tunnilla tuli itselle uusia liikkeitäkin ja tunti oli kyllä todella tehokas!



Kahvakuulan jälkeen jatkoimme Ramonan kanssa tutustumaan BWT- esittelytunnille. Tunnilla ei käytetä lainkaan lisäpainoja, oman kehonpainon kanssa treenataan. Erilaisia punnerruksia, kyykkyjä, vatsalihasliikkeitä ja "sammakkoseisontaa" tuli kokeiltua. Sammakkoseisonnassa ollaan sammakkoasennossa vain kämmenpohjat lattiassa.

BWT:n ja putkirullaus-esittelyn (sellainen tarvitsisi kyllä hankkia) jälkeen menimme Jarin niska-hartiahierontaan jonka päätyttyä joimme kahvit. Minä söin palan kakkua, Ramona oli kiltisti ;) Kuoharit jätettiin juomatta.

Ramonan lähdettyä minä jatkoin suihkuun ja saunaan, jonka jälkeen tutustuin kampaamotuotteisiin ja mukaan tarttui testauksen jälkeen pinkki Kevin.Murphy color.bug

Tyttöjen pikkujouluissa ajattelin tököttiä kokeilla :)

Salilla vietetty aika vilahti hetkessä ohi ja nyt en malttaisi odottaa tiistaita kun pääsen taas salille :) Bullin antama haaste on vielä suorittamatta, mutta sen ajattelin tehdä vasta viikonloppuna, jos aikataulu antaa myöden. Voi olla, että haaste siirtyy dieettiviikon viimeiselle viikolle.

Ja sitten taas viikon liikunta- ja treenikalenteria:

  • Maanantaina EFBW2 treeni (koko vartalo treeni) kuntosalilla.
  • Tiistaina lepo. (pidin kotonamme vaatekutsut)
  • Keskiviikkona puolen tunnin vauhdikasta tanssia kotona. Illalla Lumo Fit- tunti, kesto 45min.
  • Torstaina metsäretkellä lasten kanssa ja illalla kahvakuula tunti, kesto 45min.
  • Perjantaina lepo. (joululahjaostoksilla)
  • Lauantaina 30 min kuntopyörällä 11,12km.
  • Sunnuntaina kahvakuulatunti, kesto 45 min + voi hyvin laitteiden testaus ja 30min BWT-esittelytunti.

Eilen otin taas uudet mitat. Muuten on mitat pysyneet samoina, mutta navanympäryksestä oli lähtenyt puoli senttiä. Aamupaino tänään 66,2kg. Ensi viikko on työviikko, joten kiirettä taas piisaa. Näin ollen blogia koitan päivitellä ensi viikonloppuna. 

Mukavaa viikkoa kaikille!


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Yritän ehtiä viikonloppuna vastaamaan siihen :)

      Poista
  2. Oli niin kivaa ja aika meni niin jumalattoman nopeasti! :))

    Sä sitten sorruit vielä niihin kampaamotuotteisiin mun lähdettyä, aijjai ;) Ei vaan, pikkujouluissa pitää olla vähän väriä! ;) Pakko vielä sanoa, että ison muutoksen olet kokenut lyhyessä ajassa, wauwau vaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa! Ja tuntuu että eilisestä sain jotenkin taas uutta pontta tähän touhuun (ainakin hetkellisesti ;) ) :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit