Murusia peitolla ja proteiinilätyn ohje

*Naps* .... selkäranka murtui.... hetkellisesti. Tunnesyöjäihminen ja viikon univelat, toooodella huono yhdistelmä. Treenit kulkee, mutta ruokavalio puoli ei ole kunnossa tällä hetkellä. Kuopus on huutanut viimeisen viikon aikana useana yönä useaan otteeseen eikä meinaa millään nukahtaa uudestaan. Ja väsymys on juurikin se suurin kompastuskiveni mitä tulee ruokailuun. Tänään on tullut murustettua keksin muruja peitolle sängyssä lukiessa... Ja on muuten jännä miten pystyn pysymään erossa karkeista ja vaaleasta leivästä, mutta ylimääräiset herkut kuten esim isänpäivän ja vaatekutsujeni jäämistöstä en ole pystynyt pysymään erossa... Onneksi seuraavat kaksi viikkoa ovat työviikkoja eikä aikaa ylimääräiselle syömiselle tule jäämään. Kaiken lisäksi eväät on pakko tehdä jo edellisenä iltana valmiiksi joten dieetin ohisyöminen ei tule töissä onnistumaan. Samalla alkaa dieetin viimeiset kaksi viikkoa ja on loppurutistuksen aika. Työajan ulkopuolinen aika kuluu tehokkaasti treenatessa, joten silloinkaan ei jää aikaa turhalle jääkaapin (tai minkä tahansa muun kaapin) availulle.

Tällä hetkellä blogikirjoitukset tuskin ovat kovin inspiroivia, mutta haluan olla rehellinen oman painonpudotukseni kompastuskivistä. Painonpudotus kun ei joka päivä tosiaan ole helppoa, kivaa ja ihanaa. Varsinkaan kun sitä on takana melkein puolitoista vuotta. Kompastuskiviä on ja tulee varmasti myöhemminkin olemaan, mutta erona entiseen on ainakin se, että nyt tiedostan missä asioissa on opeteltavaa, enkä ole heti lyömässä hanskoja tiskiin "se siitä sitten kun menin repsahtamaan". Lisäksi repsahdukset ovat pienimuotoisempia kuin ennen, tajuan hieman edes hillitä niitä, ennen olisin vetänyt melkein koko paketin niitä keksejä enkä tyytynyt kahteen....

Mutta ettei menisi täysin murusissa rypemiseksi niin laitetaan loppuun proteiinilätyn ohje:

Ainesmäärät on superdieettiin sopivat, joten jokainen soveltakoon itselleen sopivaksi :)

125g valkuaista
20g whey + (itse käytin whey 80 minttusuklaan makuisena)
5g vehnälese

Öljy tilkan kanssa pannulle. Kaveriksi esim marjoja.



Kaverina pakastemansikoita ja -mustikoita.
Hyvää oli! :) 

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Itse odotan innolla kuntosalin virallisia avajaisia, jotka pidetään sunnuntaina :)

Kommentit

  1. Herkkuputki jää helposti päälle juhlien yms. jälkeen. Kyllä se siitä sitten taas, ei saa stressata jos muutenkin menee vähillä unilla :-)
    Tarvii ohjetta testata joku päivä, hyvältä näyttää! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan olla ressaamatta :) Ja herkkuputki tosiaan jää helposti päälle....

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit